Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce înseamnă, de fapt, ”te iubesc”! Mesajul făcut public de scriitoarea Irina Binder a stârnit reacții în mediul virtual

Publicat:

, scriitoarea care a cucerit inimile multor romani cu titlurile ”Fluturi” ori ”Insomnii”, a facut public un mesaj emoționant, in care a vorbit despre ce inseamna, in opinia ei, ”te iubesc”.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul unui cunoscut economist roman care a starnit revolta: "Daca tu iei mai puțin de 1.500 de euro net, e doar eșecul tau"

19:05, 12.05.2024 - Un cunoscut economist roman a starnit o revolta in randul oamenilor dupa ce a afirmat faptul ca persoanele care caștiga mai puțin de 1.500 de euro pe luna pot fi considerați vinovați pentru traiul pe care il duc.

GSP: Ce inseamna mesajul misterios scris de tenismenul Andrey Rublev pe camera, dupa victoria de la Madrid. FOTO

18:26, 06.05.2024 - Andrey Rublev (26 de ani, 8 ATP) a caștigat al doilea turneu Masters 1.000 din cariera, el impunandu-se la Madrid in fața lui Felix Auger-Aliassime (23 de ani, 35 ATP) cu 4-6, 7-5, 7-5. La final, rusul a scris un mesaj misterios pe camera televiziunii.

Mesajul emoționant facut public de James, fratele Prințesei de Wales. Barbatul a postat o fotografie din copilarie in care apare alaturi de Kate Middleton

15:35, 27.03.2024 - La scurt timp dupa ce Prințesa de Wales a dezvaluit ca a fost diagnosticata cu cancer, fratele sau a avut o prima reacție. Acesta a postat o fotografie din copilarie in care apare alaturi de Kate Middleton, și a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

,,Știați ca nu locuim in Monaco. V-ați stricat la cap?”- Anunțul unei chirii din Cluj a starnit valuri de reacții in mediul online

12:10, 25.03.2024 - Jungla imobiliara din Cluj a ajuns la alt nivel. Un anunț pentru o chirie in Manaștur a starnit valuri de reacții printre clujeni, din cauza prețului pe care mulți il considera aberant. Apartamentul de 40 mp este situat in zona Platinia iar proprietarii cer pentru locuința cu o camera 470 de euro,…

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep. Mesajul antrenorului de tenis a starnit un val de reacții pe internet: „Adevarul a invins”

09:45, 06.03.2024 - Dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a scris și un mesaj pentru victoria obținuta de sportiva noastra. Iata care a fost mesajul antrenorului, care a general un val de reacții in mediul online!

Nicolae Ciuca: Mediul de afaceri, la unison, ne cere sa avem o predictibilitate a tot ceea ce inseamna fiscalitatea

17:20, 29.02.2024 - Nicolae Ciuca: Mediul de afaceri, la unison, ne cere sa avem o predictibilitate a tot ceea ce inseamna fiscalitatea Presedintele PNL, Nicolae Ciuca a declarat joi, la Roman ca mediul de afaceri, investitorii romani, care genereaza si dezvolta capitalul romanesc, investitorii straini, la unison le…

Mesajul dureros al Oanei Roman, dupa ce mama ei a murit! Mioara Roman s-a stins din viața la azilul unde locuia: ”Te iubesc și te voi iubi mereu” / FOTO

08:00, 23.02.2024 - Mama Oanei Roman a murit! Mioara Roman s-a stins din viața, in urma cu puțin timp, la azilul unde locuia, in Snagov. Oana Roman trece prin momente de coșmar și a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de mult regreta pierderea mamei sale!


Ce parere ai despre aceasta stire?