Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce au făcut Mihai Petre și soția sa pentru a câștiga o probă la Asia Express. Toți au rămas mască

Publicat:

și soția lui, Elwira, sunt dispuși sa faca orice pentru a caștiga probele de la . Cel mai recent gest al celor doi concurenți a uimit pe toata lumea. Nimeni nu se aștepta sa-i vada in așa ipostaza. Despre ce este vorba. Imginile sunt savuroase! Mihai și au recurs la […] The post Ce au facut și soția sa pentru a caștiga o proba la . Toți au ramas masca appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armand Duplantis caștiga proba de saritura cu prajina la reuniunea din China! Recordul mondial se menține

17:10, 27.04.2024 - Atletul suedez Armand Duplantis s-a impus in proba de saritura cu prajina din cadrul reuniunii de la Suzhou, oras de la periferia Shanghai (China), etapa din cadrul circuitului Ligii de Diamant, dar fara sa-si imbunatateasca recordul mondial stabilit in urma cu o saptamana la 6,24 m, informeaza AFP.

Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Cine a caștigat a zecea amuleta din competiție. Elwira Petre a degustat preparatele: ”Mi-a fost foarte greu sa jurizez” / VIDEO

23:30, 09.04.2024 - Proba pentru obținerea amuletei a fost una tensionata, iar la final doar unul dintre chefi a fost caștigatorul. Elwira Petre a avut o mare responsabilitate in ceea ce ii privește pe bucatari și a oferit verdictul final.

Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Elwira Petre a anunțat cine a caștigat amuleta zece. Doi jurați au facut show. Ce a urmat

22:25, 09.04.2024 - Elwira Petre a anunțat cine a caștigat amuleta zece din sezonul 13 Chefi la cuțite, care a fost difuzata pe data de 9 aprilie 2024. Chef Alexandru Sautner și chef Ștefan Popescu au facut show de zile mari in platou, dupa verdictul soției lui Mihai Petre.

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Power Couple Romania, 5 martie 2024. Emi și soția lui, Madalina, reproșuri dupa proba din aceasta seara. De la ce au pornit tensiunile dintre cei doi: "Plange ala din orice..." / VIDEO

00:10, 06.03.2024 - Proba din aceasta seara a creat tensiuni in cuplurile ramase in competiția Power Couple Romania. Emi și soția lui, Madalina, și-au reproșat lucruri dupa provocarea Nani, nani, puiul mamei. De la ce au pornit tensiunile dintre cei doi.

Cum arata soția lui Cosmin Vijeu de la Asia Express. Imagini alaturi de partenera lui din ziua in care a plecat pe Drumul Zeilor

12:55, 05.03.2024 - Cosmin Vijeu a acceptat provocarea Asia Express, alaturi de colegul sau, Adrian Nartea. Cei doi au pornit deja in aventura de pe Drumul Zeilor, iar alaturi, in aeroport, le-au fost familia și apropiații. Iata cum arata soția lui Cosmin Vijeu!

Power Couple Romania, 4 martie 2024. Anamaria Ionescu, la un pas de accidentare. Soția lui Tudor Ionescu a cedat: ”Sunt dezamagita” / VIDEO

00:05, 05.03.2024 - Proba fetelor a creat o mulțime de tensiune intre parteneri. Anamaria Ionescu a avut cateva probleme și a fost pe punctul de a chema medicul din cauza epuizarii. Soția artistului de la Fluy Project a fost dezamagita de rezultat, mai ales ca suma pariata era extrem de mare.

Power Couple Romania, 21 februarie 2024. Emi a țipat cat a putut de tare la soția lui. Cum a reacționat Madalina

21:45, 21.02.2024 - In cea de a noua ediție, telespectatorii au putut observa cum s-a desfașurat proba hotaratoare a cuplurilor, proba care a ramas de-a dreptul memorabila pentru participanții care au dus o lupta grea cu unele dintre cele mai mari temeri. Iata ce momente de suspans au trait concurenții din nou la inalțime…


Ce parere ai despre aceasta stire?