Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce alimente combat sforăitul

Publicat:

Miere

Luata in cantitate mica, 1-2 lingurițe pe zi, miere iți aduce un plus de substanțe nutritive și zaharuri naturale.

Se numara printre alimentele care combat tulburarile somnului ca sforaitul. Mierea este un remediu folosit indeosebi in afecțiunile respiratorii, de aceea, daca sforaitul este cauzat de congestie te va ajuta sa dormi mai bine.

In plus, mierea stimuleaza secreția de melatonina, o substanța care da somnolența.

Usturoi

Decongestionant al tractului respirator, usturoiul previne agravarea infecțiilor respiratorii. Daca-l mananci in stare proaspata…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai sanatos pește pe care ar trebui sa-l manance toata lumea

11:40, 27.03.2024 - Oamenii de știința remarca faptul ca cei mai sanatoși pești vor fi speciile de salmonide care traiesc in salbaticie, nu peștii de crescatorie. Oamenii de știința recomanda sa nu cumparați pește roșu crescut in corpuri de apa artificiale. deoarece ii lipsesc nutrienții și vitaminele care se gasesc in…

Top 3 alimente care iți stimuleaza creierul. Sunt recomandate inaintea unui examen sau efort intelectual

10:30, 12.03.2024 - Iata trei dintre cele mai importante alimente care stimuleaza creierul și nu ar trebui sa lipseasca din dieta ta:1. Peștele grasPeștii grași, precum somonul, macroul și sardinele, sunt extrem de bogați in acizi grași omega-3. Acești acizi grași sunt esențiali pentru funcționarea optima a creierului,…

Care sunt cele 6 semințe cu efect terapeutic? Beneficiile sunt nebanuite

18:10, 05.03.2024 - Semințe de chia. Mici dar puternice, semințele de chia sunt o sursa importanta de nutrienți. O porție de 2 linguri de semințe de chia conține 9 grame de fibre, 4 grame de proteine și o cantitate semnificativa de micronutrienti, inclusiv fier, magneziu, fosfor și zinc.O sursa excelența de acizi grași…

Uleiul de masline, mierea, branza și peștele, in topul alimentelor contrafacute, pe care le cumparam din supermarket

12:06, 05.03.2024 - Specialiștii din domeniul siguranței alimentare de Food Fraud Database, citați de Antena 3 arata ca 10% dintre produsele alimentare pe care le gasim in supermarketuri sunt contrafacute. Conform sursei citate, pe primul loc in top se afla uleiul de masline extravirgin, fiind produsul falsificat cel mai…

Care sunt cele mai falsificate alimente din lume. Avertismentul experților: 10% din hrana este contrafacuta

07:16, 05.03.2024 - De la carnea alterata cu substanțe chimice pana la uleiul de masline diluat sau mierea adaugata cu sirop de glucoza, exista numeroase produse alimentare susceptibile de falsificare care ajung pe rafturile magazinelor in intreaga lume.Falsificarea alimentelor a devenit o afacere extrem de profitabila…

Care sunt cele mai falsificate alimente din lume. Avertismentul experților: 10% din hrana este contrafacuta

16:25, 04.03.2024 - De la carnea alterata cu substanțe chimice pana la uleiul de masline diluat sau mierea adaugata cu sirop de glucoza, exista numeroase produse alimentare susceptibile de falsificare care ajung pe rafturile magazinelor in intreaga lume.Falsificarea alimentelor a devenit o afacere extrem de profitabila…

Uleiul de masline se folosește la prajit sau nu?

10:00, 01.03.2024 - Uleiul de masline este renumit pentru nutrienții sai, insa nu de puține ori apare intrebarea daca el poate fi folosit sau nu la gatit. Deși știm ca este minunat in salate, este important de știut și daca uleiul de masline se foloseșe la prajit sau nu.Despre uleiul de maslineUleiul de masline este utilizat…

Planta ce reduce stresul și anxietatea. Nu mulți romani ii cunosc beneficiile

22:00, 15.02.2024 - O planta care nu este atat de cunoscuta in Romania are numeroase beneficii pentru organismul uman. Datorita proprietaților sale, se pot reduce atat stresul, cat și anxietatea, dar asta nu e tot. Ginseng-ul contribuie la sanatatea inimii, a creierului și ajuta la performanța sportiva.


Ce parere ai despre aceasta stire?