Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce a făcut Bianca Giurcă cu scoica, micul cadou de la Alin când a ajuns acasă de la Insula Iubirii. A fost un măr al discordiei

Publicat:

a avorbit pentru mai bine de 10.000 de persoane despre cum arata viața sa dupa și desparțirea de Marius, dar și despre ce o mai leaga de Alin. Ce spune ca a facut cu scoica primita de la ispita , marul discordiei dintre ea și Marius.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-au incheiat filmarile pentru Insula Iubirii 2024! Anunțul facut de Radu Valcan: „Plec acasa...” / FOTO

12:40, 23.03.2024 - S-au incheiat filmarile pentru Insula Iubirii 2024! Astfel, sezonul 8 de la Insula Iubirii este gata, iar in acest an va fi difuzat la televizor. Radu Valcan a facut un anunț important pentru fanii emisiunii de la Antena 1. Iata ce a postat prezentatorul TV pe rețelele de socializare!

Ce cadou a primit Radu Ayan, in ziua in care a ajuns acasa din spital. Baiețelul de 2 ani, disparut in Botoșani, a fost in culmea fericirii / FOTO

16:00, 22.03.2024 - A fost o zi speciala pentru familia lui Radu Ayan. Dupa cinci zile in care a stat in spital, baiatul din Botoșani a fost dus acasa de parinții lui. Copilul a avut parte de o surpriza uriașa, caci la el acasa l-a așteptat un cadou special, cu o semnificație profunda pentru el!

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arata mama Biancai Giurca. Acestea seamana ca doua picaturi de apa

14:20, 22.03.2024 - Bianca Giurca, fosta concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7, se mandrește cu o mama superba. Asemanarea dintre cele doua este uriașa. Se pare ca tanara a moștenit frumusețea de la femeia care i-a dat viața.

Adela Popescu și-a lasat copiii acasa și a plecat in Thailanda dupa Radu Valcan. Reacția prezentatorului cand a vazut-o: „Imi era dor”

09:35, 18.03.2024 - Adela Popescu a plecat in Thailanda la Radu Valcan, acolo unde prezentatorul filmeaza pentru un nou sezon „Insula iubirii”, emisiunea difuzata la Antena 1. Vedeta a calatorit singura, pe copii i-a lasat acasa. La sfarșitul lunii februarie, Radu Valcan a parasit Romania. Alaturi de o intreaga echipa,…

Insula Iubirii, sezon 7. Bianca Giurca, adevarul despre viața ei amoroasa. Cum a raspuns intrebata daca are un nou iubit

14:55, 09.03.2024 - Cum a raspuns Bianca Giurca de la Insula Iubirii sezonul 7 intrebata daca are o noua relație. Tanara a fost recent surprinsa in compania unul alt barbat alaturi de care parea extrem de fericita.

Cadou de Ziua Indragostiților facut de soțul gelos din inchisoare. Soția s-a trezit cu Poliția acasa

14:30, 16.02.2024 - Gelozia l-a impins pe un barbat din Galați, aflat in inchisoare, sa ii denunțe la Politie atat pe soția lui, cat și pe presupusul ei amant, un fost prieten de-ai lui, partener de infracțiuni.

Bianca Giurca de la Insula Iubirii, transformare uluitoare. Cum arata intr-o rochie cu decolteu abisal și crapatura pe picior

17:26, 07.02.2024 - Bianca Giurca de la Insula Iubrii, sezonul 7 și-a surprins fanii cu un look inedit. Tanara a renunțat la inhibiții și s-a afișat cu bustul generos la vedere, intr-o ținuta care ii flateaza trupul.


Ce parere ai despre aceasta stire?