Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz tragic la Floreşti. Doi copii, MORŢI după EXPOZIA unui televizor

Publicat:

Doi copii au murit intoxicați cu fum, dupa ce un televizor a explodat. Tragedia a avut loc astazi, in jurul orei 13:10, in localitatea Sanatauca, din raionul Florești, anunta deschide.md.O explozie provocata de un televizor a fost constatata la fata locului.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Zeci de morți dupa ce pe piața a ajuns alcool cu o substanța toxica. Ancheta de amploare in India, dupa aceasta tragedie

13:30, 20.06.2024 - Cel puțin 34 de persoane au murit in India dupa ce au consumat alcool contrafacut, in care contrabandiștii au pus o substanța toxica. Tragedia s-a produs in statul Tamil Nadu, din sudul țarii, au declarat oficiali citați de BBC.

Vasilica a avut parte de o moarte cumplita la locul de munca. Doi copii au ramas acum orfani de tata

14:55, 09.06.2024 - Roman mort in Italia, in urma unui accident gravVasilica lucra la o firma de logistica din Borgo Santa Maria, cu salariul de acolo iși intreținea familia, o soție și doi copii mici. Stabilit de mulți ani in Italia, barbatul se ocupa de incarcarea și descarcarea marfurilor. Tragedia s-a produs in timpul…

Alunecare de teren, in urma unor ploi puternice, in Vietnam: Trei copii au fost gasiți morți

11:25, 13.05.2024 - Trei copii au murit intr-o alunecare de teren, in urma unor ploi puternice, in Vietnam, anunta luni presa de stat vietnameza, relateaza AFP, potrivit news.ro. Pamant si roci s-au desprins de pe un deal si ajuns pe o cladire in care se jucau se jucau copii, in apripiere de Hanoi.

Imagini apocaliptice: inundații catastrofale - peste 30 de morti si 60 de disparuti - dupa ce barajul unei hidrocentrale a cedat

13:20, 03.05.2024 - Barajul unei hidrocentrale din sudul Braziliei a cedat in urma zilelor de ploi abundente, care au declanșat inundații masive. Tragedia a provocat moartea a peste 30 de persoane, iar alte 60 sunt date disparute in statul Rio Grande do Sul, conform informațiilor furnizate de BBC, titreaza News.ro.

TRAGEDIE IN ANGLIA Mama romanca și fostul soț gasiți morți intr-o presupusa crima-sinucidere

11:15, 09.04.2024 - Tragedia a șocat comunitatea și investigațiile continua pentru a clarifica toate aspectele acestui eveniment tragic. The post TRAGEDIE IN ANGLIA Mama romanca și fostul soț gasiți morți intr-o presupusa crima-sinucidere first appeared on Informatia Zilei .

Tatal lui Vlad Pascu, despre tinerii uciși de fiul lui in 2 Mai: "Un subiect tabu. Niște copii morți in niste conditii anume"

10:55, 09.04.2024 - Tatal lui Vlad Pascu a declarat marți, la Tribunalul București ca pentru el, cei doi tineri uciși de fiul lui sunt un "subiect tabu". "Sunt niste copii morti in niste conditii anume", a declarat el.

Imagini dureroase de la inmormantarea mamei și celor trei copii morți in incendiul din Bologna. Apropiații trec prin clipe de coșmar / FOTO

15:15, 24.03.2024 - Imagini dureroase de la inmormantarea mamei și celor trei copii morți in incendiul din Bologna. Apropiații trec prin clipe de coșmar in urma tragediei din nordul Italiei. Mai mulți preoți i-au condus pe ultimul drum.

O mama cu doi copii a disparut din Florești, județul Cluj. Orice ajutor este binevenit - FOTO

14:50, 22.03.2024 - O mama cu doi copii a disparut de acasa din Florești, iar acum este cautata.”Daca cineva a vazut cumva din intamplare aceasta femeie impreuna cu cei doi baieței din poza, va rugam sa ne anunțați in privat sau sa lasați un comentariu. A disparut azi de acasa cu cei doi copilași și nimeni nu reușește…


Ce parere ai despre aceasta stire?