Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz șocant în Capitală: un bărbat a aruncat cu ulei încins asupra soției sale - Femeia este arsă pe față

Publicat:

Aseara, in jurul orei 23.00, un barbat in varsta de 70 de ani a aruncat cu ulei incins asupra soției sale.El este cunoscut cu afecțiuni psihice. Era sub influența bauturilor alcoolice. Acesta a fost condus la secția de poliție.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Gest șocant in Saptamana Mare: Un barbat s-a aruncat in gol de la etaj

12:35, 29.04.2024 - Un barbat de 73 de ani a murit, luni, dupa ce s-a aruncat in gol de la o fereastra de pe casa scarii dintre etajele 9 si 10 ale unui bloc de locuinte din apropierea centrului orasului Timisoara. Politistii au deschis un dosar penal si continua cercetarile in acest caz.

Barbat macelarit, infașurat in covor și aruncat in Lacul Morii. Criminalul, adus Romania dupa 33 de ani, din Germania

15:46, 17.04.2024 - Un barbat din Sri Lanka, condamnat in Romania la 19 ani de inchisoare pentru omor, urmeaza sa fie adus in țara din Germania pentru a-și ispași pedeapsa. El a fost gasit vinovat pentru uciderea unui cetațean strain in Capitala, in anul 1991, și pentru aruncarea trupului in Lacul Morii.

Barbat salvat de pompieri dupa ce s-a aruncat intr-o fantana adanca de 10 metri

11:05, 16.04.2024 - Un barbat in varsta de 30 de ani a cazut luni dimineața intr-o fantana, iar imediat s-a dat alarma generala pentru salvarea acestuia. Incidentul s-a petrecut in satul Iaz, din comuna Dornești. Misiunea a fost una destul de dificila deoarece fantana avea o adancime de 10 metri.Pompierii militari ...

Caz șocant la o gradinița din capitala: Un copilaș și un barbat au fost mușcați de un caine maidanez

11:05, 09.04.2024 - Un copil și un barbat au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce au fost mușcați de un caine maidanez la o gradinița din sectorul Botanica. Administrația instituției a solicitat intervenția I.M „Supraveghere și protecția animalelor”, care au capturat cainele.

Intervenție cu negociator și forțe speciale, dupa ce un barbat și-a rapit cele doua fiice, le-a urcat intr-un tractor și a fugit cu ele pe camp

13:36, 18.02.2024 - Comunicat de presa: Aseara, aproape de miezul nopții, polițiștilor Secției 1 Poliție Rurala Golești le-a fost solicitat ajutorul prin SNUAU 112. Apelul anunța faptul ca, o mama ar fi fost agresata de catre soț, in timp ce se aflau intr-una dintre comunele arondate secției. Primele verificari efectuate…

Incident șocant in Capitala! Un barbat și-a incendiat soția, dupa ce i-a spus ca-l parasește

20:05, 14.02.2024 - Un barbat in varsta de 60 de ani ar fi aruncat atat asupra sa, cat și asupra soție o substanța inflamabila, dupa care ar fi aprins o sursa de foc. Mama femeii a suferit și ea arsuri. Focul a fost stins și cu sprijinul unui vecin.

Caz șocant in Sibiu. Un polițist este in coma, dupa ce a fost spulberat cu mașina de un barbat

12:15, 14.02.2024 - Accident șocant in Sibiu. Un polițist a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost lovit cu mașina de un șofer. Medicii l-au operat de urgența, insa sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire. Iata cum s-a produs accidentul.

Tragedie in București! Un barbat a fost impușcat de varul lui. De ce a recurs la acest gest șocant

14:00, 11.02.2024 - O adevarata tragedie a avut loc in Sectorul 4 din București! Un barbat a fost impușcat de varul lui. Iata de ce a recurs la acest gest șocant, dar și ce au transmis reprezentanții Poliției din Capitala!


Ce parere ai despre aceasta stire?