Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz Cutrmurător! Un băiat român, cu paralizie cerebrală, a murit într-un incendiu în Spania

Publicat:

Andrei, un baiat de noua ani cu paralizie cerebrala, a murit sambata noaptea in Zaragoza, cand casa in care locuia a fost cuprinsa de flacari. Incendiu a izbucnit in jurul orei 21, intr-un bloc de locuințe sociale, scrie libertatea.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Spania. Un roman a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier la o ferma

11:15, 03.04.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman plecat la munca in strainatate. Barbatul, care lucra la o ferma in Spania, a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut sa il salveze și au constatat decesul.

Tragedie in Italia. Un roman a murit in urma unui incendiu izbucnit in spital. Barbatul și-ar fi aprins o țigara in salon

19:10, 30.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit tragic in Italia. A ars de viu intr-un incendiu in spital, despre care se crde ca el l-ar fi produs. Flacarile au izbvucnit dupa ce el și-ar fi aprins o țigara in salonul in care internat. Trupul sau a fost gasit carbonizat.

Spania: Roman suparat ca l-a parasit soția și-a otravit copiii, apoi s-a sinucis

16:50, 18.03.2024 - Un roman din Spania și-a otravit fiicele de 2 și 4 ani, dupa care s-a sinucis. Se presupune ca barbatul a vrut sa se razbune astfel pe soția care l-a parasit de curand. Garda Civila a fost alarmata duminica seara, iar un echipaj ajuns la casa din Las Alcubillas a descoperit cadavrele celor doua fetițe…

Șofer roman, ars de viu in cabina camionului sau, in Germania. Barbatul de 29 de ani a murit in incendiu

12:15, 16.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit ingrozitor in Germania. Șoferul a murit ars de viu in cabina TIR-ului sau, dupa ce aceasta a luat foc. Barbatul de 29 de ani nu a mai putut fi salvat din cauza ranilir cumplite pe care le-a suferit.

Incendiu puternic intr-un bloc din Spania. Trei oameni, inclusiv un copil, au murit

11:40, 04.03.2024 - Clipe de groaza pentru locatarii unui bloc din Spania. Trei oameni, inclusiv un minor, au murit și alți 15 au fost afectați de fumul inhalat, dupa ce focul a izbucnit la etajul 11 al cladirii din regiunea Alicante.

Sfarșit tragic pentru un baiat de 16 ani! Adolescentul a murit in timp ce juca fotbal, in Timiș

14:35, 26.02.2024 - Un baiat de 16 ani a avut parte de un sfarșit tragic! Adolescentul s-a stins din viața in timp ce se juca fotbal, in localitatea Biled din județul Timiș. Copilul nu a mai putut fi salvat, dupa ce și-a pierdut cunoștința.

Tragedie provocata de un roman in Italia. Un sofer a dat cu TIR-ul peste 2 adolescenti care mergeau la liceu. Un baiat de 17 ani a murit

03:00, 25.02.2024 - Un roman a starnit un val de furie in Italia. A dat cu camionul peste doi adolescenti din Sanremo, care mergeau la liceu. Articolul Tragedie provocata de un roman in Italia. Un sofer a dat cu TIR-ul peste 2 adolescenti care mergeau la liceu. Un baiat de 17 ani a murit apare prima data in Money .

Un roman a murit in Spania, intr-un accident stupid! O componenta metalica a airbag-ului i-a secționat vena jugulara

21:55, 13.02.2024 - Un roman a murit in Spania, intr-un accident stupid! O componenta metalica a airbag-ului i-a secționat vena jugulara Presa spaniola relateaza moartea, in condiții bizare, a unui roman care conducea mașina spre aeroportul din Palma de Mallorca și care a fost implicat intr-o coliziune ușoara.Barbatul,…


Ce parere ai despre aceasta stire?