Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câte etaje va avea parcarea din centrul Timișoarei? CJ Timiș va realiza un Plan Urbanistic Zonal pentru a decide

Publicat:

Pentru parcarea de langa Hotel Timișoara au existat multe planuri de-a lungul timpului, inca de pe vremea președintelui CJ Timiș Constantin Ostaficiuc. Acum sunt in continuare planuri de a o ridica pe mai multe etaje, pentru ca șoferii sa aiba locuri de parcare in centrul orașului. Deocamdata se face un actualizat pentru a se reglementa regimul de inalțime din zona și alte amanunte. La ora actuala, parcarea presupune un teren asfaltat, cu locuri marcate și cu taxa la bariera, unde se creeaza cozi care blocheaza o banda de circulație.

Consilierii județeni vor avea…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primarul Piteștiului: Incepem construcția noului stadion! Un stadion care va dainui și va duce mai departe numele lui Nicolae Dobrin!

16:15, 30.04.2024 - Cristian Gentea, primarul Piteștiului: ’’Am promis un stadion nou Piteștiului, un stadion care va dainui și va duce mai departe numele lui Nicolae Dobrin! De astazi, acest vis incepe sa se construiasca! 30 aprilie 2024 – Guvernul Romaniei a aprobat memorandumul privind finanțarea stadionului! Incepem…

ULTIMA ORA! Foc de arma in centrul capitalei 

14:31, 20.04.2024 - In parcarea de linga un Centru Comercial din Chișinau, doi agenți ai unei companii private de paza s-au batut cu alți doi barbați, anunța Noi.md cu referire la o sursa din Telegram. Agentul de paza a tras un foc de avertisment in aer. Deocamdata nu se cunoaște de la ce a pornit conflictul.

Fara „petice”. Noi norme pentru șantierele de pe domeniul public al Timișoarei, aprobate in consiliul local

13:55, 01.04.2024 - Consilierii locali din Timișoara au aprobat luni, 1 aprilie, o hotarare prin care se impun noi norme la execuția lucrarilor tehnico-edilitare de pe domeniul public. Regulamentul aprobat luni acum il inlocuiește pe cel vechi, din 2020.

Ședința a CL Dej. Padurea Bungar, ANL, fotbal, parcarea de pe Carpați – pe ordinea de zi

14:01, 22.03.2024 - Consilierii locali din Dej se vor intruni joi, 28 martie, de la ora 13, intr-o ședința ordinara. Pe ordinea de zi se afla urmatoarele proiecte de hotarare: 1. Proiect de hotarare privind constatarea incetarii de drept a mandatului de consilier local al domnului Sabadaș Marin Gabriel, ca urmare a demisiei…

Un imobil de trei etaje s-a prabușit in noaptea de vineri spre sambata in centrul orașului Toulouse

16:51, 09.03.2024 - Un imobil de trei etaje, evacuat marti din motive de precautie, s-a prabusit in noaptea de vineri spre sambata in centrul orasului Toulouse din sud-vestul Frantei, unde pompierii desfasoara cautari pentru a se asigura ca nicio victima nu este prinsa sub daramaturi, informeaza AFP, potrivit agerpres.ro.…

Consilierii locali Gabriel Roman și Ovidiu Craciun despre noul PUZ al Centrului Vechi: ”Nu se va mai putea construi haotic” (VIDEO)

10:26, 06.03.2024 - ZiarMM a stat de vorba cu doi dintre consilierii locali baimareni, Gabriel Roman și Ovidiu Craciun (ambii PNL), despre noul Plan Urbanistic Zonal al Centrului Vechi, votat saptamana trecuta in Consiliul Local. Acesta aduce noi reglementari, printre care faptul ca in centrul istoric nu se va mai putea…

Parcarea pe care CJT o va face in centrul Timișoarei ar putea avea și sala de evenimente

13:40, 16.02.2024 - Parcarea etajata care se va ridica pe terenul unde a fost Comisariatul zonal din centrul Timișoarei ar putea include și o sala de evenimente. Terenul aparține Consiliului Județean Timiș, care exploateaza acolo o parcare cu plata.


Ce parere ai despre aceasta stire?