Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cătălina, fiica lui Emanuel Isopescu, a murit. Cum ajunsese să arate la 49 de ani e șocant

Publicat:

a murit joi, 8 aprilie, din cauza unei boli grave de care suferea. Fiica lui avea doar 49 de ani, iar felul in care ajunsese sa arate era de-a dreptul șocant, fara nicio legatura cu felul in care a aratat in toata cariera de fotomodel. a murit la doar […] The post Catalina, fiica lui , a murit. Cum ajunsese sa arate la 49 de ani e șocant appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mama Monicai din Timiș, distrusa de durere dupa ce fiica ei a murit. Femeia a primit cea mai ingrozitoare veste: ”Vreau sa fie si el la trei metri, cum este fata mea”

16:10, 13.05.2024 - Monica a murit in urma unui accident rutier, provocat de iubitul ei. Baiatul de 19 ani era șofer de doar patru zile și pierduse controlul volanului, intr-o curba. Din nefericire, Monica s-a stins din viața. Mama ei este distrusa de durere, caci luni dimineața a primit cea mai ingrozitoare veste.

Caz șocant! O romanca a murit, dupa ce a facut un RMN! Acuzații grave impotriva medicilor

15:06, 19.04.2024 - O femeie de 54 de ani, originara din Romania, a murit in urma unei proceduri de rezonanța magnetica (RMN) la o clinica privata din Italia. O ancheta a fost inițiata pentru a elucida circumstanțele acestui deces cutremurator, iar suspiciunile cad acum asupra medicilor implicați.

Caz șocant in Iași! Un barbat a murit, dupa ce a fost acrosat de un tren in timp ce traversa calea ferata

09:55, 19.04.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Iași astazi, pe data de 19 aprilie 2024! Un barbat in varsta de 59 de ani a murit, dupa ce a fost acrosat de un tren in timp ce traversa calea ferata. Iata cum s-a intamplat tragedia!

A murit in timp ce fugea de polițiști, dupa ce a intrat cu mașina intr-un stalp. Incident șocant, in Teleorman

09:51, 10.04.2024 - „In ziua de 10 aprilie a.c., in jurul orei 02:20, o patrula de politie din cadrul Politiei Municipiului Rosiori de Vede, in timp ce se afla in serviciul de patrulare pe strada Dunarii, din localitate, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, insa conducatorul auto si-a continuat deplasarea,…

Inca un caz socant de violenta in scoli in Franta. Un baiat de 15 ani a murit dupa ce a fost atacat cand a iesit de la ore

20:21, 05.04.2024 - Un baiat in varsta de 15 ani a murit dupa ce a fost batut crunt intr-un oras din apropiere de Paris, chiar cand a iesit de la ore, in cel mai recent incident de violenta scolara din Franta, relateaza The Guardian si Le Figaro.

Caz socant de violenta in scoli in Franta: un baiat de 15 ani a murit dupa ce a fost atacat cand a iesit de la ore

20:01, 05.04.2024 - Un baiat in varsta de 15 ani a murit dupa ce a fost batut crunt intr-un oras din apropiere de Paris, chiar cand a iesit de la ore, in cel mai recent incident de violenta scolara din Franta, relateaza The Guardian si Le Figaro, potrivit News.ro.

VIDEO Gest șocant facut de o mama: a plecat si si-a lasat bebelusul singur acasa, iar acestra a murit de foame si deshidratare / Pedeapsa primita

19:05, 21.03.2024 - O americanca, Kristen Candelerio, in varsta de 32 de ani a fost condamnata la inchisoare pe viata, pentru ca a plecat in vacanta la Detroit si la Porto Rico si-a lasat fiica, in varsta de 16 luni, singura timp de zece zile, in iunie 2023, si nu va putea fi eliberata conditionat pentru ca fiica sa a…

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?