Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cătălin Botezatu, vacanță eco în mijlocul naturii. „Nu există plastic în tot resortul. Totul e reciclabil”

Publicat:

Dupa ce a intrat intr-o cura de detoxifiere, reușind sa slabeasca mai bine de 10 kilograme, a vrut ca in vacanța sa nu cada in pacat și sa le puna la loc, așa ca a ales o destinație “eco friendly”, unde sa manance doar mancare bio, sa faca yoga și meditație și sa se conecteze cu natura. Designerul s-a cazat in primul hotel urban eco din Singapore. „Am ales aceasta vacanța pe filosofia unui stil de viața sanatos, sustenabil. Am fost incantat sa aflu ca in hotelurile acestea nu exista plastic. Totul este reciclabil. Se refolosesc și cojile de fructe, din care se prepare parfum de…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacanța de vedeta. Giulia Nahmany, confesiuni de suflet despre bunica ei. Femeia are aproape 100 de ani: „Are un stil de viața atat de sanatos”

19:15, 04.05.2024 - Giulia Nahmany a venit in Romania pe cand avea 12 ani, dupa o buna perioada in care ea și parinții s-au mutat in Belgia. Vedeta are o relație apropiata și cu bunica ei, care locuiește in Israel și despre care spune ca i-a dat o mulțime de lecții.

Obiectul de care Catalin Botezatu nu se desparte niciodata. „Trebuie sa il las pana cand se rupe”

12:25, 04.05.2024 - Catalin Botezatu, o figura stralucitoare a lumii modei romanești, continua sa incante și sa inspire cu energia sa debordanta și pasiunea pentru viața. Designerul a dezvaluit detalii surprinzatoare despre ritualurile sale și un anumit obiect de care nu se desparte niciodata.

Cat costa sa faci Paștele in pensiunile și hotelurile vedetelor din Romania. Sumele pe care romanii le scot din buzunar

15:10, 03.05.2024 - In acest an, vacanța de 1 mai s-a prelungit cu vacanța de Paște, iar acest lucru i-a facut pe mulți romani sa inchirieze cabane și pensiuni la munte pentru a se relaxa alaturi de familie șii prieteni.

Glamping, campingul luxos din mijlocul naturii. Te bucuri de salbaticie, in deplin confort

23:35, 30.04.2024 - In mijlocul naturii salbatice, intre paduri și lacuri, se ascund locuri magice unde confortul modern se imbina cu frumusețea naturala. Acestea sunt destinațiile de glamping - o forma de camping de lux, care ofera o experiența interesanta.

Denisa Filcea și Flick, probleme la intoarcerea din vacanța. Cei doi au ramas fara bagaje: “Am fugit prin aeroport”

17:10, 02.04.2024 - Denisa Filcea și Flick au avut parte de o vacanța de vis in Singapore și Malaezia, dar au intampinat probleme la intoarcerea in Romania. Aceștia și-au pierdut bagajele și sunt nevoiți sa aștepte urmatoarele zile pentru a le recupera.

Vacanța de Paște pentru elevii și profesorii catolici. Cand nu trebuie sa mearga la școala?

11:50, 26.03.2024 - In ceea ce-i privește pe profesorii catolici, recomandarea Ministerului Educației pentru școli este sa fie realizata o analiza a numarului acestora, potrivit  edupedu.ro. „Elevii care apartin unui cult religios legal, altul decat cel ortodox, pentru care Pastele se celebreaza in data de 31 martie 2024,…

Xtra Night Show. Catalin Botezatu, despre sacrificiile facute de dragul carierei. Ce dezvaluiri a facut designerul: "Tot ce vedeți ..." / VIDEO

22:55, 14.03.2024 - Catalin Botezatu nu are nevoie de prea multe prezentari. Se bucura de o cariera de mare succes in lumea modei, și a reușit sa iși transforme pasiunea intr-un adevarat business internațional. Invitat in platoul Xtra Night Show, creatorul de moda a vorbit despre sacrificiile facute de dragul carierei.

Nesimțire maxima! Au aruncat sacii cu gunoaie direct in mijlocul naturii!

08:40, 11.03.2024 - Natura a devenit groapa de gunoi a unor oameni certați cu bunul simț, care au confundat-o cu tomberonul de la colț de strada. Mai mulți saci cu moloz rezultat din construcții au fost aruncați direct in padurea Faget. Deocamdata autorul, sau autorii nu au fost identificați și trași la raspundere. Astfel…


Ce parere ai despre aceasta stire?