Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât de costă să mănânci la bistrourile la modă din Bucureşti

Publicat:

Anul acesta este 'in trend' mancarea pregatita cu drag, cu ingrediente 100% naturale, atent alese si imbinate. exista cateva bistrouri care servesc asa ceva, la pachet cu un stil de viata aparte.

Astfel de localuri se incadreaza in curentul slow food (mancare gatita incet, sanatos) si se straduiesc sa iti redea pofta de a manca bun si sanatos. Mancarurile servite aici sunt, de obicei, retete romanesti adaptate sau imbunatatite, dar si retete din gastronomia internationala.

Important de stiut este ca majoritatea bistrourilor…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lingura electrica care te ajuta sa mananci sanatos, lansata pe piața. Cum funcționeaza și cat costa VIDEO

10:00, 21.05.2024 - Gigantul japonez al bauturilor Kirin Holdings a lansat pe piața o lingura electrificata despre care cercetatorii susțin ca poate promova o alimentație mai sanatoasa. Lingura accentueaza gustul sarat, ceea ce inseamna ca in mancare va fi mai puțina sare.

VIDEO Lingura electrica ce te ajuta sa mananci sanatos se lanseaza pe piața: A luat premiul Ig Nobel!

09:35, 21.05.2024 - Gigantul japonez din sectorul bauturilor Kirin Holdings va incepe sa comercializeze o lingura electrificata despre care cercetatorii sustin ca poate promova o alimentatie mai sanatoasa, imbunatatind gusturile sarate fara a utiliza sodiu suplimentar, informeaza Reuters.

Cat de sanatos este sa mananci picant

10:05, 15.05.2024 - Alimentele picante ori intens condimentate dau un plus de aroma preparatelor culinare, insa este sanatos sa mananci picant? Cum reacționeaza organsimul in urma consumului de alimente picante. Citește mai jos cat de sanatos este sa mananci picant.Mancarea picanta crește secreția de acid hidrocloric din…

Medic: Dupa ce te infometezi in perioada postului, mananci un ou, nu 20

14:41, 04.05.2024 - Dr. Doru Negru, medic primar diabet, nutritie si boli metabolice, a explicat intr-un interviu acordat News.ro cum ar trebui sa mancam de sarbatori astfel incat sa nu ne punem in pericol sanatatea. Este vorba despre cantitatea de alimente pe care o consumam, cantitate care ar trebui sa fie proportionala…

Ce sa mananci in Vinerea Mare. Preparatul sanatos care este gata in 30 de minute

21:30, 02.05.2024 - Vinerea Mare este o zi de mare semnificație in calendarul creștin ortodox, care precede Invierea Domnului, celebrata in Duminica Paștelui. In aceasta zi nu se mananca urzici și nu se bea oțet.

Au aparut trufandalele in piețe. Cat ii costa pe romani sa manance sanatos

15:46, 11.03.2024 - Primavara aduce o explozie de culoare și prospețime sub forma legumelor și verdețurilor de sezon. Producatorii agricoli locali iși etaleaza cu mandrie recoltele, oferind alimente pline de vitamine și minerale esențiale pentru sanatate.

Coliva la cornet, noua atracție in materie de deserturi. Cat costa acest preparat dulce

20:46, 01.03.2024 - In București, un nou desert face ravagii. Este vorba despre un preprat dulce tradițional pe care sigur toata lumea l-a gustat macar o data in viața. Coliva la cornet este noua atracție in materie de deserturi. Iata cum arata și cat costa!

Ce sunt ouale posate si cum se prepara

09:06, 01.03.2024 - Ouale sunt alimentul important de care organismul are nevoie, deoarece ajuta la funcționarea in mod optim a sistemului nervos și a creierului. Sunt consumate adesea la micul dejun și, datorita varietații lor, in multe alte rețete culinare. Mai jos iți spunem și cum sa faci acasa oua poșate.Oua poșate…


Ce parere ai despre aceasta stire?