Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Castelul Corvinilor, un milion de euro din vânzarea biletelor

Publicat:

, inca un monument istoric important din Romania a devenit atractiv pentru tot mai mulți turiști! Potrivit autoritaților din Hunedoara, a reusit sa obtina anul trecut peste un milion de euro din vanzarea biletelor, devenind astfel unul dintre cei mai importanti contributori la bugetul local al Primariei. ”Este cel mai bun […] Post-ul , un milion de euro din vanzarea biletelor apare prima data in Libertatea.ro .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viața in comuna cea mai mica din Romania. Satele pustii din Batrana vor avea piste de biciclete VIDEO

22:55, 13.05.2024 - Oamenii din comuna Batrana din Hunedoara, cea mai mica din Romania ca numar de locuitori, nu vor avea nicio surpriza la alegerile din 9 iunie 2024, pentru funcția de primar al comunei aflata in Ținutul Padurenilor din Hunedoara.

Experiențe copleșitoare ale strainilor in Romania. „Am simțit dacii cantand și dansand in cercuri” VIDEO

09:25, 09.05.2024 - Goana dupa senzațional și cautarea unor experiențe intense aduc numeroși turiști in Hunedoara, unde Castelul Corvinilor și Sarmizegetusa Regia le ofera oaspeților lor șansa de a trai astfel de momente.

Fosta glorie a metalurgiei, salvata de turism. Castelul medieval ii aduce sute de mii de vizitatori VIDEO

22:35, 24.04.2024 - Neglijat in trecut, cand Hunedoara devenise un mare centru al metalurgiei din Romania, Castelul Corvinilor din Hunedoara a ajuns sa susțina o parte din economia orașului, in timp ce vechile uzine s-au dezintegrat treptat.

Averea uriașa a lui Mircia Gutau: șpagi și contracte cu dedicație. Trecutul primarului din Ramnicu Valcea

22:35, 03.04.2024 - Gutau a fost eliberat condiționat in septembrie 2011, dupa doi ani de pușcarie, insa in 2014 a fost incarcerat din nou. De aceasta data, a primit doi ani și șase luni pentru ca ar fi trucat o licitație. Prejudiciul s-a ridicat la nu mai puțin de 100.000 de euro, iar procurorii au descoperit ca licitația…

Piedone le da replica contracandidaților la Primaria Capitalei. „Dai in mine, dai in fabrici și uzine”

03:00, 02.04.2024 - Cristian Popescu Piedone a declarat ca se considera fericit de atacurile contracadidaților sai, deoarece aceștia jignesc electoratul pe care nu l-au bagat in seama. Piedone: „Iși lasa pantofii de lux și coboara in bașcheți dar nu sunt din decorul asta” Cristian Popescu Piedone a comentat atacurile contracandidaților…

De la hartii la ecrane: Vanzarea și inmatricularea mașinii se vor putea face de pe telefonul mobil. Legea, promulgata de președintele Romaniei

16:30, 20.03.2024 - Prin noua lege, procesul de vanzare si inmatriculare a vehiculelor se pregateste sa treaca de la hartii la ecrane, aducand o simplificare semnificativa a tuturor formalitatilor legate de tranzactiile auto, disponibile si usor de gestionat direct de pe dispozitivul mobil al proprietarului. Noul sistem…

Cu Mocanița prin Romania. Cate trenuri cu ecartament ingust mai sunt funcționale VIDEO

07:05, 16.03.2024 - Mocanița, trenul cu ecartament ingust care circula prin munți, este considerata una dintre cele mai atractive experiențe turistice din Romania. Sunt cel puțin șapte astfel de trenuri in țara, cel mai cunoscut fiind cel din Maramureș. Mai exista in Mureș, Alba, Bistrița, Covasna și Hunedoara.

Castelul medieval din Romania ce atrage toate privirile. Se așteapta noi descoperiri VIDEO

06:40, 22.02.2024 - Castelul Corvinilor din Hunedoara a fost restaurat, cu fonduri europene, insa investițiile in cel mai popular monument din vestul Romaniei vor continua. Schelele au fost așezate deja pentru noile lucrari, care vor dezlega unele dintre marile mistere ale edificiului.


Ce parere ai despre aceasta stire?