Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carlos Ghosn, 'lovit' la buzunare - Decizia Renault după după descoperirea altor nereguli

Publicat:

Renault a blocat miercuri pensia fostului director general , dupa ce ancheta interna a producatorului auto francez a identificat "practici suspecte si ascunse" ale celui care era odata un erou al industriei auto, transmit AFP, Xinhua, DPA si Reuters, conform agerpres.ro. 
Renault, care initial a contestat acuzatiile partenerului de alianta Nissan impotriva lui Ghosn, dupa arestarea sa in noiembrie, a confirmat de asemenea ca i-a informat pe procurori privind platile suspecte catre un distribuitor din

Renault a sesizat justitia franceza dupa ce a…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un seism de magnitudine 5,4 a lovit Taiwanul

15:50, 06.05.2024 - Un seism cu magnitudine 5,4 a lovit luni Taiwanul, conform unui anunt al Centrului Seismologic European Mediteraneean (EMSC), transmit Reuters si Xinhua, potrivit Agerpres.Cutremurul s-a produs la o adancime de 25 kilometri.

‘Vizam armele nucleare NATO, daca o sa fie instalate!’ (VIDEO)

10:50, 25.04.2024 - Rusia amenința Polonia: ‘Vizam armele nucleare NATO, daca o sa fie instalate!’ Ministrul adjunct de externe rus Serghei Riabkov a avertizat joi ca facilitatile nucleare ale NATO, daca vor fi instalate permanent pe teritoriul polonez, vor deveni o tinta militara pentru Rusia, transmit Xinhua si Reuters.…

(video) Doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au lovit in aer: Zece oameni au murit. Momentul, filmat

09:40, 23.04.2024 - Zece persoane au fost ucise marți, dupa ce doua elicoptere militare s-au lovit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters, screi hotnews.ro .

Președintele conservator al Poloniei s-a intalnit cu Donald Trump, la New York

12:20, 18.04.2024 - Donald Trump si presedintele polonez Andrzej Duda au discutat despre situatia din Ucraina, NATO si Orientul Mijlociu, la un dineu gazduit miercuri la New York de fostul presedinte american, care candideaza din nou la Casa Alba, a anuntat echipa sa de campanie, potrivit AFP si Reuters.

Razboi in Orientul Mijlociu. Israelul anunța ca a mai ucis un lider Hazbollah, in Liban

20:40, 16.04.2024 - Ismail Yousef Baz, al carui rang este echivalent cu cel al unui comandant de brigada, a fost tinta unui atac cu drona in orasul Ain Baal, in apropiere de Tyr. IDF afirma ca acesta era "un oficial senior si un veteran al aripii militare a Hezbollah", detinand mai multe functii, ultima fiind cea de comandant…

Lufthansa prelungește perioada de suspendare a zborurilor spre Teheran

12:45, 11.04.2024 - Compania aeriana germana Lufthansa a prelungit joi suspendarea zborurilor catre Teheran din cauza situației din Orientul Mijlociu, care este in alerta pentru represalii iraniene la un presupus atac aerian israelian asupra ambasadei Iranului din Siria, noteaza Reuters, potrivit Mediafax.

Nici chinezii nu au scapat. Rebelii houthi le-au atacat un petrolier cu rachete, iar una a lovit nava

10:26, 24.03.2024 - Rebelii houthi au atacat sambata un petrolier chinez cu rachete balistice, dintre care una a lovit nava, in largul coastei Yemenului, unde atacurile gruparii rebele impotriva navelor comerciale sunt in crestere, a raportat armata americana, relateaza AFP si dpa, preluate de Agerpres . Nava Huang Pu,…

Antony Blinken a inceput un nou turneu in Orientul Mijlociu, unde discuta un armistițiu in Fașia Gaza

23:35, 20.03.2024 - Secretarul de stat al SUA Antony Blinken a inceput miercuri un nou turneu in Orientul Mijlociu, cu discuții in Arabia Saudita, in speranța de a asigura o incetare a focului in Gaza, informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?