Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care e secretul din spatele numelui de scenă a lui Johny Romano. Întâlnirea dintre el și Conntect-R i-a schimbat viața

Publicat:

este concurentul din emisiunea Te cunoscusc de undeva!, care a devenit celebru peste noapte. Cu toate acestea, puțini știu care e numele lui real din buletin sau de unde i-a venit inspirația pentru numele de scena. Iata ce declarații a facut .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Misterul din spatele numelui de scena a lui Tzanca Uraganu! Povestea care contrazice tot ce se știa pana acum: ”Se uita mama...”

21:45, 23.05.2024 - Toata lumea il cunoaște dupa acest nume, insa puțini știu care este misterul din spatele lui Tzanca Uraganu! Nu și-a ales singur numele, ci totul a pornit in urma cu foarte mulți ani sa fie cunoscut. Iata povestea care contrazice tot ce se știa despre manelist!

Maia Morgenstern, o poveste de viata ca-n filme!

14:16, 01.05.2024 - Marea actrita Maia Morgenstern a implinit astazi, 1 mai, 62 de ani, incununati de o cariera impresionanta. Viata actritei este la fel de impresionanta, desprinsa parca din filme. Maia Morgenstern și actualul partener Claudiu Istodor și-au unit destinele in urma cu 41 ani. S-au despartit, iar marea impacare…

Gina Pistol a dezvaluit minunea care i-a schimbat viața. Ce i-a adus Smiley de pe Muntele Athos

11:00, 22.04.2024 - Gina Pistol, cunoscuta prezentatoare TV și influencer, a impartașit momentul in care viața i s-a transformat intr-un mod miraculos, dupa ce medicii ii spusesera ca șansele de a deveni mama erau aproape nule.

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Cazurile de cancer la adultii tineri se inmulțesc. „Dieta noastra, stilul de viața și factorii de mediu s-au schimbat”

12:25, 02.04.2024 - In timp ce numarul deceselor cauzate de cancer continua sa scada, persoanele mai tinere, inclusiv cele care par sanatoase și in forma, sufera din ce in ce mai mult de cancere care erau rezervate grupurilor de varsta mai inaintata.

Science Report: Unul dintre principiile de baza enunțate de Darwin a fost demontat ● Pandemia Covid a schimbat dramatic speranța de viața pe tot globul ● Prima racheta privata din Japonia a explodat la zborul inaugural

07:00, 13.03.2024 - Unul dintre principiile de baza enunțate de Darwin a fost demontat ● Pandemia Covid a schimbat dramatic speranța de viața pe tot globul ● Prima racheta privata din Japonia a explodat la zborul inaugural

Star Matinal. Cum s-a schimbat viața celebrului Americanu', dupa succesul din „La bloc”. Peripețiile de la filmari de care iși aduce aminte și in prezent: „Era o atmosfera distinsa”

15:50, 06.03.2024 - Au trecut ani buni de cand Emil Mitrache a jucat in „La bloc”. Actorul, cunoscut pentru rolul lui Americanu', spune ca iși aduce cu drag aminte de perioada in care mergea la filmari, chiar daca, de multe ori, oboseala iși spunea cuvantul.

TNOB Constanta: Maestrul Gheorghe Stanciu isi va lua ramas bun de la scena teatrului

17:46, 02.03.2024 - Maine, duminica 3 martie, la orele 9.45, maestrul Gheorghe Stanciu isi va lua ramas bun de la scena pe care a slujit o o viata, de la cei cu care a impartit munca si succesele si de la publicul caruia i a inchinat talentul si truda sa, anunta Teatrul National de Opera si Balet "Oleg Danovski" Constanta,…


Ce parere ai despre aceasta stire?