Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cadavru în putrefacție, găsit pe un teren împădurit de lângă Ciurila

Publicat:

Cadavrul in putrefacție al unui barbat a fost gasit azi, de o tanara, pe un teren impadurit de langa Ciurila. Politia a demarat cercetari. „La data de 6 mai a.c., in jurul orei 11.30, Poliția... Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

O noua baza sportiva de Tip 1, inaugurata langa Timisoara. Valoarea investitiei e de 1,5 milioane de euro

09:50, 18.04.2024 - FRF a anuntat finalizarea celei de-a treia baze sportive de Tip 1, construite de CNI cu fonduri guvernamentale in judetul Timis. A venit randul comunei Monsnita Noua sa se laude cu o investitie care cuprinde un teren sintetic de dimensiuni mari pentru fotbal, cu tribune, nocturna, vestiare si o parcare,…

Noi detalii despre cadavrul gasit langa Balta Craiovița. Polițiștii au descoperit ca trupul neinsuflețit aparține unui cetațean englez de 63 de ani

11:00, 27.03.2024 - O descoperire șocanta a avut loc, in urma cu o zi, in Craiova, dupa ce trupul neinsuflețit al unui barbat a fost gasit in apropiere de Balta Craiovița. Polițiștii au intervenit in urma unei sesizari, iar ceea ce au gasit la fața locului i-a surprins. Cadavrul avea mai multe rani și leziuni pe corp.

Cadavrul unei femei, in stare avansata de putrefactie, a fost descoperit pe un teren din Petrosani

09:10, 27.03.2024 - Cadavrul unei femei, in stare avansata de putrefactie, a fost descoperit marți pe un teren din Petrosani, iar politistii si procurorii au deschis o ancheta. Victima nu este identificata, iar legistii vor stabili cauza decesului.

Cadavrul unui barbat, gasit intr-un șanț, langa Soroca: O trecatoare a chemat poliția

12:31, 19.02.2024 - Cadavrul unui barbat de 40 de ani, din satul Tatarauca-Noua, a fost depistat intr-un șanț de scurgere a apei, la ieșirea din orașul Soroca. Corpul neinsuflețit a fost observat de o trecatoare, care a anunțat imediat poliția.


Ce parere ai despre aceasta stire?