Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brad Pitt, despre mariajul cu Angelina Jolie şi respectul pe care-l poartă actorului Shia LaBeouf

Publicat:

Dupa noua ani de relatie, Brad Pitt (50 de ani) si (39 de ani), unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood, s-au casatorit in secret, pe 23 august, in Franta. Cunoscut pentru reticenta cu care abordeaza subiectele legate de viata sa personala, Brad Pitt a vorbit pentru prima oara despre ceea ce inseamna pentru el casatoria, planurile sale de viitor, dar si despre respectul pe care il poarta actorului .

Intr-un interviu acordat revistei „GQ“, actorul american a declarat ca, pentru el, mariajul este mai mult decat un statut. si Jolie au…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un cunoscut oraș din Franța le interzice copiilor sub 13 ani sa iasa singuri pe strada noaptea. „La varsta asta nu gandești prea mult”

17:25, 05.05.2024 - Nisa, al 5-lea cel mai populat oraș al Franței, le interzice minorilor sub 13 ani sa iasa singuri pe strada dupa ora 23:00. Cei prinși afara neinsoțiți de un adult, vor fi duși acasa, iar parinții risca sa fie amendați.

Un cunoscut cantareț din Franța a fost gasit impușcat. In ce stare este și ipoteza autoritaților

15:16, 22.04.2024 - Kendji Girac, unul dintre caștigatorii emisiunii „The Voice” din Franța a fost gasit impușcat in piept. Autoritațile au fost alertate in jurul orei locale 5:30. Artistul a fost dus, de urgența, la spital.

Star Matinal. Giulia Nahmany, despre cum și-a cunoscut soțul al semafor. Vedeta a vorbit despre povestea de dragoste pe care o traiește: "A fost ceva energetic..." / VIDEO

10:25, 08.04.2024 - Giulia Nahmany și-a intalnit sufletul pereche la semafor. L-a strigat, și de atunci sunt de nedesparțit. Vedeta a vorbit despre povestea de dragoste ca-n filme, intr-un interviu pentru Star Matinal.

Dezvaluire rușinoasa despre actorul Brad Pitt

18:05, 05.04.2024 - Brad Pitt ar fi batut-o de mai multe ori pe Angelina Jolie. Avocații Angelinei Jolie au susținut ca fostul ei soț, Brad Pitt, a fost abuziv fizic fața de ea inainte de un incident cu avionul din 2016, care a culminat cu divorțul, relateaza The Independent .. Fostul cuplu are si acum o disputa legala…

Razboiul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt continua. Actrița il acuza pe fostul soț de abuzuri fizice

17:25, 05.04.2024 - Deși razboiul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt pentru podgoria din Franța se apropie de final, dispute vechi sunt reaprinse, avand in vedere noile documente oficiale in care se vorbește despre „abuzuri fizice” indurate de actrița.

Cum arata acum fiica Angelinei Jolie, Vivienne. Adolescenta e copia fidela a mamei ei

17:10, 05.04.2024 - Angelina Jolie, celebra actrița de la Hollywood in varsta de 48 ani, se mandrește cu copiii ei. In urma cu puțin timp, actrița a fost surprinsa de paparazzi alaturi de fiica ei, Vivienne.

Parisul suspenda intrarea fructelor și legumelor tratate cu un insecticid interzis in UE / 60 de masuri menite sa calmeze furia fermierilor

17:30, 23.02.2024 - Franța a decis sa impiedice importul de fructe și legume proaspete tratate cu insecticidul tiacloprid, interzis in UE, a anunțat vineri Ministerul Agriculturii, indeplinind astfel o promisiune facuta fermierilor furioși, potrivit AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?