Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Box: Pugilistul american Patrick Day, în stare "extrem de critică" după un KO

Publicat:

Pugilistul american , spitalizat dupa un violent KO, se afla duminica seara intr-o stare "extrem de critica", a declarat organizatorul galei de la din Chicago, , citat de AFP.

"Patrick este in coma in urma loviturii primite in ring si este intr-o stare extrem de critica", a declarat .

"Suntem marcati de multitudinea de mesaje de sustinere, rugaciuni si oferte de sprijin care vin din partea intregii comunitati a boxului", a adaugat organizatorul galei, care nu a oferit detalii despre natura leziunii suferite de boxer.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanar din Cașeiu in stare critica dupa ce s-a izbit cu motocicleta de o autoutilitara parcata

18:30, 27.04.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit sambata dupa-amiaza la un accident rutier petrecut pe raza localitații Salișca, comuna Cațcau. Conform ISU Cluj, in accident au fost implicate o motocicleta și o autoutilitara, rezultand o singura victima. ”Mai exact, este vorba despre conducatorul…

Barbat mort dupa ce un zid a cazut peste el

17:45, 22.04.2024 - Un barbat din judetul Vaslui a murit dupa ce un zid de beton a cazut peste el. O ambulanta l-a preluat si, pe drumul catre spital, a intrat in stop cardio-respirator. A fost resuscitat si predat in stare critica medicilor de la urgente. Acestia insa nu l-au putut salva. Incidentul a avut loc uni dupa…

Visul romanesc - Succes american. Gabriel, de la spalat vase la unul dintre cei mai importanți oameni din industria hoteliera din Chicago: „Mi-a placut sa...”

17:25, 20.04.2024 - Gabriel a plecat in urma cu mulți ani din Romania și s-a stabilit in Chicago. Despre viața din America spune ca mereu și-a dorit sa faca ceva diferit, asta pentru ca in țara a avut tangențe cu lumea sportului.

Atenție la paracetamol! Medicul Tudor Ciuhodaru, avertisment pentru populație. O tanara de 33 de ani a ajuns in stare critica

12:30, 04.04.2024 - Tudor Ciuhodaru, medic primar in medicina de urgența, a facut recent un apel la populație cu privire la consumul de paracetamol și a prezentat cazul dramatic al unei tinere in varsta de 33 de ani. 

Polițistul din Botosani, care a fost lovit de o mașina in timp ce dirija traficul, are nevoie de sange. Barbatul se afla in stare critica

13:15, 01.04.2024 - Polițistul din Botosani, care a fost lovit de o mașina in timp ce dirija traficul, se afla in stare grava la spital. Barbatul are nevoie urgența de sange. In urma leziunilor suferite, acesta are nevoie de transfer la Viena.

Grav accident in Rugașești. Tanar descarcerat și transportat in stare critica la spital – FOTO

09:05, 31.03.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit in aceasta dimineața la un grav accident rutier petrecut pe raza localitații Rugașești, comuna Cașeiu. La misiune au luat parte doua autospeciale cu modul de descarcerare, alaturi de doua ambulanțe SAJ. ”Forțele noastre au gasit la fața locului un…

Ucrainean, gasit in stare critica in Munții Maramureșului. Era desculț, flamand și in hipotermie. Tanaruș de 22 de ani a trecut ilegal vama

15:00, 19.03.2024 - Un ucrainean a fost gasit in Munții Maramureșului, inconjurat de zapada. Tanarul era desculț, in hipotermie și flamand, caci tocmai trecuse granița ilegal. Acesta a fost preluat de salvamontiști, iar astfel a reușit sa supraviețuiasca.

Visul romanesc - Succes american. Cine este Gabriel Constantin, general manager la hotelul Trump. Locuiește in Chicago de 20 de ani: „Ma simt ca in prima zi cand am inceput”

21:10, 24.02.2024 - Gabriel Constantin a dat Romania pe America in urma cu mai bine de 20 de ani. Barbatul este general manager la hotelul Trump. Iși incepe fiecare dimineața in jurul celorlalți manageri și ai angajaților.


Ce parere ai despre aceasta stire?