Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bombă. Cassandra de la "Mireasă pentru fiul meu", însărcinată. Detaliul care a dat-o de gol

Publicat:

Cassandra de la "Mireasa pentru fiul meu" si-a pus prietenii virtuali pe jar cu ultima imagine pe care a facut-o publica. Fosta concurenta apare într-o ipostaza care a creat isterie.

Daca în casa "Mireasa pentru fiul meu" a încercat sa îsi gaseasca linistea lânga Robert, relatia celor doi n-a durat prea mult, iar ea a parasit competitia, n-a durat prea mult pâna când Cassandra si-a gasit un nou iubit care pare sa o împlineasca.

Cei doi par extrem de fericiti împreuna, iar azi, Cassandra a creat isterie

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta iubita a lui Cristian Marinescu iși dorește sa participe la Mireasa? „Sa ii fac viața un calvar?”. Maria Lungu continua seria dezvaluirilor

08:55, 21.05.2024 - In urma cu cateva saptamani, Maria Lungu se arata deranjata ca fostul ei iubit ii tot aduce numele in discuție in casa Mireasa. De curand, tanara și-a intrebat urmaritorii de pe TikTok daca ar vrea ca ea sa intre in competiție, spunand mai in gluma, mai in serios, ca ar vrea sa ii faca viața „un calvar”…

Care e statusul casniciei Inimioarei de la Mireasa cu soțul ei. Ce a aparut pe rețelele de socializare de curand

17:51, 15.05.2024 - Fosta concurenta de la "Mireasa", Inimioana și soțul ei, un barbat pe care l-a intalnit dupa ce a parasit emisiunea par sa fie foarte fericiți impreuna. Iata cum au aparut in mediul online.

Mireasa, sezon 7. Daiana este insarcinata. Tanara a facut anunțul chiar de ziua lui Dani: „Te iubim și ne mandrim cu tine, tati!”

11:00, 29.04.2024 - Daiana și Dani, foștii concurenți ai sezonului 7 Mireasa au anunțat ca vor deveni parinți. Tanara i-a facut o urare speciala soțului de ziua lui, anunțand sarcina. Astfel, familia Craciun va mai avea un membru!

O bautura colorata a creat isterie pe rețelele de socializare. Pericolul pe care trebuie sa-l știe parinții

13:41, 15.04.2024 - Aceasta este bautura care a ajuns populara pe platforma TikTok și este promovata masiv de tinerii influenceri, urmariți de copii. Reacțiile celor mici la primirea unei sticle sunt de-a dreptul surprinzatoare.Sticlele sunt de diferite culori, in funcție de aroma pe care o au, lucru care ii face pe cei…

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Postarea care i-a pus pe fani pe ganduri: "Felicitari! Sarcina ușoara!" / FOTO

21:35, 13.03.2024 - Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a facut o postare cu care și-a pus fanii pe ganduri. Iata ce a postat Denisa Raileanu, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!


Ce parere ai despre aceasta stire?