Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bolnavă de COVID timp de 335 de zile. Femeia care deține recordul pentru cea mai lungă infecție cu SARS-CoV-2

Publicat:

O femeie din a fost bolnava de Covid-19 timp de aproape un an, in urma unei singure infectari cu SARS-CoV-2. Acesta este cel mai lung caz de boala, documentat de cercetatori, de la inceputul pandemiei. De vina ar fi sistemul imunitar slabit al pacientei, care a avut cancer. Ea este acum vindecata.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu post-Covid: Doua milioane de britanici sufera de simptomele de lunga durata

17:00, 25.04.2024 - Doua milioane de persoane din Anglia si Scotia continua sa sufere din cauza simptomelor generate de COVID-19 de lunga durata, iar activitatile zilnice desfasurate de 381.000 dintre ele sunt mult limitate din aceasta cauza, potrivit unui studiu oficial publicat joi, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 792. Statele Unite au trimis Ucrainei rachete cu raza lunga de actiune ATACMS

00:05, 25.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 792. Statele Unite au trimis Ucrainei rachete cu raza lunga de actiune ATACMS "luna aceasta", chiar inainte de adoptarea unui nou ajutor pentru Kiev de catre Congresul american, a anuntat Departamentul de Stat.

Statele Unite au trimis Ucrainei rachete cu raza lunga de actiune ATACMS

23:45, 24.04.2024 - Statele Unite au trimis Ucrainei rachete cu raza lunga de actiune ATACMS "luna aceasta", chiar inainte de adoptarea, marti, a unui nou ajutor pentru Kiev de catre Congresul american, a anuntat miercuri Departamentul de Stat, relateaza AFP.

O infecție bacteriana rara, dar periculoasa, se raspandește intr-un ritm record in Japonia

12:55, 15.03.2024 - Experții avertizeaza ca o infecție bacteriana rara, dar periculoasa, se raspandește intr-un ritm record in Japonia, iar oficialii se straduiesc sa identifice cauza, potrivit  The Guardian . Se preconizeaza ca numarul de cazuri din 2024 va depași numarul record de anul trecut, in timp ce crește ingrijorarea…

A murit barbatul care și-a petrecut ultimii 70 de ani din viața intr-un plaman de fier

07:06, 14.03.2024 -  Moartea lui a fost anuntata marti pe o pagina GoFundMe creata pentru a-si plati locuinta si ingrijirea sanatatii.„Este absolut incredibil sa citesti toate comentariile si sa stii ca atat de multi oameni au fost inspirati de Paul. Sunt atat de recunoscator”, a spus Philip pe pagina GoFundMe.Cauza exacta…

Imagini spectaculoase cu doi cai ai poliției scapați printre mașini pe cea mai lunga autostrada din Statele Unite VIDEO

08:30, 04.03.2024 - Șoferii din Cleveland, Ohio, s-au confruntat sambata cu o situație neobișnuita in trafic cand doi cai au fost observați alergand liberi pe Autostrada Interstatala 90, cel mai lung drum din Statele Unite ale Americii.

David Popovici nu mai deține recordul mondial la 100 m liber

21:36, 11.02.2024 - David Popovici nu mai deține recordul mondial la 100 m liber. Prima zi a Campionatului Mondial de inot de la Doha a consemnat un record mondial in proba regina a natației, 100 de metri liber masculin, deținut pana azi de roman. Citește și: Ana Bogdan a pierdut finala Transylvania Open Astfel, in proba…


Ce parere ai despre aceasta stire?