Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Belarus. Lukașenko anunță că nu cedează presiunilor și nu va admite organizarea de noi alegeri prezidențiale

Publicat:

, , a anuntat luni ca nu vor avea loc noi alegeri prezidentiale, in pofida solicitarilor opozitiei si a protestelor antiguvernamentale din intreaga tara, informeaza Meduza .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Aleksandr Lukasenko merge in Rusia pentru a se va intalni cu Vladimir Putin

10:55, 11.04.2024 - Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, efectueaza o vizita de lucru de doua zile in Rusia in cadrul careia se va intalni cu seful Kremlinului, Vladimir Putin, informeaza EFE, potrivit Agerpres.

Adversarul premierului Netanyahu cheama la alegeri anticipate

06:05, 04.04.2024 - Ministrul israelian Benny Gantz, membru al cabinetului de razboi si principal adversar al premierului Benjamin Netanyahu, a chemat miercuri seara la organizarea de alegeri legislative anticipate in septembrie, noteaza AFP. „Vom face apel in curand” la alegatori si „pentru aceasta trebuie sa stabilim…

Cum se organizeaza „alegeri prezidențiale” in teritoriile ucrainene ocupate de armata rusa FOTO

15:45, 12.03.2024 - Kremlinul și-a trimis deja agenții electorali in teritoriile ucrainene ocupate de armata rusa pentru a colecta „voturi” pentru așa-zisele alegeri prezidențiale prevazute sa aiba loc de vineri pana duminica in Rusia.

Duma de Stat din Rusia pregatește o lege care sa anuleze transferul Crimeei catre RSS Ucraineana in 1954: „O crima politica”

10:55, 12.03.2024 - Un proiect de lege a fost prezentat Dumei de Stat, pentru a recunoaște ca invalida ;i a anula decizia de a transfera Crimeea din RSFS Rusa in RSS Ucraineana, in 1954. Documentul a aparut in baza de date a camerei inferioare a parlamentului, scrie Meduza.Autorii proiectului propun recunoașterea deciziei…

Alegeri SUA 2024: Un sondaj indica „semnale alarmante” pentru Biden cu opt luni inainte de prezidențiale

08:40, 03.03.2024 - Joe Biden pierde teren in fata rivalului sau republican Donald Trump, care il devanseaza intr-un sondaj publicat sambata de jurnalul New York Times si care arata "semnale alarmante" pentru actualul presedinte american pe langa unii alegatori democrati,.

Presedintele Aleksandr Lukasenko va candida la alegerile prezidențiale din 2025 din Belarus

09:25, 26.02.2024 - Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a declarat duminica ca va candida la alegerile prezidentiale de anul viitor, un anunt facut in ziua alegerilor legislative, calificate de opozitia in exil drept un simulacru si anemice, dupa ani de reprimare a opozitiei, transmite AFP.

Belarus: Lukasenko anunța ca va candida pentru un nou mandat de președinte in 2025

08:20, 26.02.2024 - Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a declarat duminica ca va candida la alegerile prezidentiale de anul viitor, un anunt facut in ziua alegerilor legislative, calificate de opozitia in exil drept un simulacru si anemice, dupa ani de reprimare a opozitiei, relateaza AFP și Agerpres. Dupa…

Lukasenko cere patrule armate pe strazile din Belarus si atrage atentia asupra actelor „extremiste”

09:25, 21.02.2024 - Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a cerut marti agentiilor de aplicare a legii sa organizeze patrule cu arme de calibru mic pe strazile oraselor pentru a garanta siguranta oamenilor, informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?