Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat grav rănit salvat la 6 zile după ce a rămas blocat în epava mașini sale, sub un pod, după un accident, în SUA: „A supraviețuit cu apă de ploaie”

Publicat:

, 27 de ani, din Mishawaka, statul american Indiana, conducea pe Interstate 94, pe 20 decembrie, cand a derapat, a ieșit de pe șosea și a ramas sub un pod. Barbatul a ramas blocat in epava vehiculului sau timp de 6 zile, pana cand doi pescari l-au descoperit și au sunat dupa ajutor, relateaza NBC.Mașina lui Reum s-a rostogolit de mai multe ori inainte de a ajunge complet distrusa pe malul unui rau, sub un pod, a declarat detectivul de poliție de stat din Indiana, , intr-o conferința de presa. Locul nu putea fi vazut din drumul principal.Trupul lui Reum a fost zdrobit in…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

O tanara care a supraviețuit tragediei de la 2 Mai face dezvaluiri. Ce spune tanara despre accidentul in care doua persoane au murit: "A intors masina si s-a dus in Vama"

18:45, 18.04.2024 - O tanara care a supraviețuit accidentului provocat de Vlad Pascu in 2 mai rupe tacerea! Fara spune ca Sebastian, tanarul care a murit, dupa ce Vlad Pascu l-a lovit cu mașina, mergea chiar in fața ei.

Șofer aruncat din mașina in urma unui accident, gasit abia dupa cateva ore

18:20, 15.03.2024 - Un șofer de 20 de ani, aruncat din mașina in urma unui accident, a fost gasit abia dupa cateva ore, cand era prea tarziu sa mai poata fi ajutat. Poliția Județeana Alba efectueaza o ancheta interna, ca sa lamureasca de ce agenții care au ajuns in locul accidentului nu au vazut șoferul. Primul apel la…

Artistul care a murit la 31 de ani ar fi luat pastile de slabit. Medicii i-au recomandat internarea, dar a refuzat

10:45, 29.02.2024 - Rudele artistului spun ca acesta obișnuia sa ia pastile pentru slabit. Halucinant este și faptul ca artistul s-a simțit rau cu o zi inainte de a muri. Barbatul a ajuns la urgențe unde medicii au observat ca starea lui nu este una buna și i-au recomandat sa ramana cateva zile internat pentru ai multe…

Sicriul cu trupul neinsuflețit al fostului președinte al Consiliului Județean Vrancea, intampinat cu aplauze la Focșani VIDEO

14:25, 19.02.2024 - Mașina mortuara care transporta sicriul cu trupul neinsuflețit al celui care a fost președintele Consiliului Județean Vrancea, Catalin Toma, s-a oprit luni, pentru cateva clipe, la sediul CJ, pentru un ultim omagiu.

Mercenarul roman care a fost ucis in Congo, inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Ghencea din București

09:30, 19.02.2024 - Mercenarul roman care a fost ucis in Congo a fost inmormantat cu onoruri militare, in Cimitirul Ghencea, din București. Trupul neinsufletit al acestuia a fost adus in tara saptamana trecuta. Prietenii sai au strans bani pentru a-l putea repatria.

Moartea misterioasa a unui roman disparut in Italia de aproape 3 saptamani. Ipoteza anchetatorilor

17:35, 18.02.2024 - Trupul neinsuflețit al muncitorului roman Dorel Vaduva, in varsta de 44 de ani, a fost gasit in mașina sa, nu departe de locul in care a fost vazut ultima data. Primarul din Loreto, Renato Mariotti, a confirmat tragedia. Mașina romanului a fost gasita intr-o rapa din apropierea raului Tavo.

Un tanar și-a abandonat mașina pe malul Oltului și s-a aruncat in rau. Se incearca resuscitarea lui VIDEO

19:45, 15.02.2024 - Mai multe echipaje de intervenție acționeaza la marginea municipiului Slatina, județul Olt, pentru salvarea unui tanar care s-a aruncat in apele raului Olt. Trupul tanarului a fost adus la mal și se fac manevre de resuscitare.


Ce parere ai despre aceasta stire?