Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bancul zilei: Invită în oraș profesoara de religie

Publicat:

Un tanar invita in oras o tanara care lucreaza ca profesoara de religie.

Cand se plimba prin parc, el ii ofera o tigara.

Ea: 'Nu, mersi, ce le-as spune dupa aceea copiilor la scoala?'

Merge mai departe si o invita la un pahar.

Raspunsul e acelasi: 'Nu, mersi, ce le-as spune dupa aceea copiilor la scoala?'

In sfarsit, se urca in masina ca sa o duca acasa, iar el, putin disperat, o intreaba: &"Mergi cu mine la un motel?&"

Ea: 'Sigur, cu placere!'

El: 'Cum se poate? Ce o sa le spui copiilor?'

Ea: 'Ce le spun mereu: Nu trebuie sa bei si sa fumezi…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lacramioara Cule, profesoara: „Sa-i aducem pe copii la școala este cea mai mare provocare“

06:55, 24.03.2024 - Pana sa ajunga la interesul copiilor pentru școala, principala dificultate este aceea de a convinge parinții despre importanța studiilor – apoi, odata ajunși in banci, provocarile continua: analfabetismul, riscul abandonului, proiecte interesante, dar care necesita suport financiar

Profesoara, batuta cu pumnii și picioarele la școala de un elev de clasa a opta

22:20, 11.03.2024 - Scene ireale filmate intr-o scoala din Romania. Un elev de 15 ani a fost incatusat de politisti dupa ce a facut ravagii in sala de clasa: a fumat, a jignit profesorii si s-a urcat pe un dulap. Dupa ce a fost dus la sectie si amendat, s-a intors la scoala, unde a luat-o la bataie pe diriginta. Incidentul…

Directoarea care a ascuns violurile de la Școala "Nicolae Titulescu" are o avere uriașa 

07:25, 06.03.2024 - Directoarea care nu a luat nicio masura dupa ce un copil de nici 10 ani ar fi fost violat de doua ori la școala are o avere uriașa. Iudita Popteanu este profesoara de matematica și a condus Școala "Nicolae Titulescu" din anul 2008.In anul 2022, Iudita Popteanu a incasat lunar aproximativ 6.600 de lei…

Ghicitoarea zilei: "Sunt plin de gauri, dar sunt puternic ca oțelul. Ce sunt eu?". Sigur nu știi raspunsul

18:45, 08.02.2024 - Este joi și ne aflam la finalull unei noi saptamani. Astfel, vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

Ghicitoarea zilei: „Soricel cu aripioare, poarta numele de floare”. Tu ai idee care este raspunsul?

11:30, 02.02.2024 - Pentru aceasta zi de vineri, caci tot se apropie weekendul cu pași repezi, ți-am pregatit ghicitoarea zilei, dar și alte ghicitori care iți vor aduce zambetul pe buze. Ar trebui sa le impartașești și cu cei mai dragi oameni din viața ta.

Scandal la o școala din Brașov. Profesoara reclamata ca i-a invațat pe copii cum sa spuna in franceza "puii noștri in curtea voastra"

09:45, 02.02.2024 - Este scandal la o școala din Brașov, unde o profesoara de franceza este acuzata de elevi și parinți ca folosește expresii vulgare. Ea i-a invațat pe elevi cum se spune in franceza "puii noștri in curtea voastra". Gestul femeii a starnit revolta parinților care i-au facut plangere.

Bancul zilei: ”Intr-un bar, intra un tip foarte mulțumit”. Continuarea te va amuza

23:35, 30.01.2024 - Dupa o zi plina cu sarcini și mult stres, cel mai potrivit mod de a te relaxa și uita de probleme este sa citești un banc amuzant! Redacția Spynews.ro iți vine in ajutor cu o gluma savuroasa, care te va face sa razi pe cinste.

O profesoara din Rusia, arestata pentru ca si-a declarat „sprijinul” pentru Ucraina si a incendiat o scoala - VIDEO

21:41, 30.01.2024 - O profesoara din Rusia a fost plasata in arest preventiv pentru ca a incendiat o scoala, fara a provoca victime, dupa ce si-a declarat „sprijinul pentru armata ucraineana” intr-un video pe internet, a anuntat marti Comitetul de Ancheta local.


Ce parere ai despre aceasta stire?