Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bancul zilei: cum se face o super-vânzare

Publicat:

Un tip tanar se duce la un supermarket sa se angajeze. Managerul il intreaba: - Ai ceva experienta in vanzari? - Da, am fost comis voiajor. Managerul, placandu-l pe tanar, ii spune: - Bine, esti angajat! Incepi de maine iar la sfarsitul programului am sa vin sa vad cum te-ai descurcat in prima zi.

Citeste articolul mai departe pe e-ph.ro…  

Sursa articol: e-ph.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bancul zilei: „La ce sunt bune manușile de cauciuc?” Gluma iți va aduce zambetul pe buze

20:36, 05.05.2024 - Bancurile ne aduc intotdeauna zambetul pe buze și ne schimba starea in bine. Sunt amuzante și mereu vor reuși sa ne aduca fericire. La mesele in familie, o gluma amuzanta este mereu bine primita și va reuși sa uneasca pe toata lumea.

Bancul zilei: „De Paște, doua vecine se intalnesc pe holul blocului”. Continuarea glumei te va amuza

20:50, 04.05.2024 - Bancurile sunt mereu un prilej de voie buna și te ajuta sa fii cu zambetul pe buze. Pentru masa de Paște nu trebuie sa uiți de glume, pe langa numeroasele preparate delicioase. Selecția de mai jos te va face sa razi in hohote și vei crea o atmosfera placuta.

Cum se menține ca la 20 de ani / Foto

11:51, 25.04.2024 - El este Tan, barbatul de 60 de ani care detine secretul tinereții fara batranețe: Cum se menține ca la 20 de ani In cautarea secretului tinereții sute de companii din industria frumuseții iși concentreaza in mod continuu toate eforturile. Cu toate acestea, exista deja un individ care pare sa fi gasit…

Harta imobiliara de inceput de primavara: In ce cartiere au crescut și unde au scazut prețurile pentru locuințele de vanzare și chiriile din Cluj (Analiza imobiliara)

10:11, 06.04.2024 - Continue reading Harta imobiliara de inceput de primavara: In ce cartiere au crescut și unde au scazut prețurile pentru locuințele de vanzare și chiriile din Cluj (Analiza imobiliara) at Info real.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, bancul zilei. Gluma cu care asistenta TV și-a facut colegii sa rada: „Maine daca nu ajung...” / VIDEO

08:35, 28.03.2024 - Și in aceasta dimineața, așa cum ne-a obișnuit, Ramona Olaru a adus zambetele pe chipurile colegilor ei și, cu siguranța, și pe chipurile telespectatorilor. Ce gluma buna a facut asistenta TV in ediția de astazi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. 

Se pregateste o noua vanzare a unui teren in inima statiunii Mamaia. Laurette Due SRL are drept de preeptiune

17:00, 21.03.2024 - La sfarsitul lunii martie, va avea loc sedinta ordinara a Consiliului Local Municipal. In perspectiva acesteia, pe site ul municipalitatii, sunt incarcate titlurile proiectelor de hotarare care vor intra la vot in sedinta Un astfel de proiect vizeaza aprobarea oportunitatii vanzarii prin licitatie publica…

Bancul zilei: „Femeile la dieta”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:25, 21.03.2024 - Pentru ca este joi și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Bancul zilei: ”Un șofer ajunge cu mașina pe malul unui rau și il intreaba pe un polițist care pescuia daca apa este adanca...”

17:25, 17.02.2024 - Ziua nu sambata nu poate sa treaca fara cateva momente pline cu umor, care sa iți dea o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro vine in ajutorul tau cu un banc pe masura așteptarilor, care iți va duce zambetul pe buze. Poți sa il spui și prietenilor tai.


Ce parere ai despre aceasta stire?