Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Trei bărbați vorbesc despre cadourile pe care le-au luat soţiilor de Sfântul Valentin”. Gluma care te va face să râzi

Publicat:

Cu siguranța și ție iți este gandul doar la weekend, așa ca, in randurile de mai jos, iți prezentam un banc ce te va amuza teribil. Gluma de astazi ii are ca protagoniști pe trei barbați, care vor sa iși impresioneze partenerele, așa ca, se gandesc la un cadou pe masura.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kovacs Borbala. ”Cand daruiești flori, nu mai trebuie sa spui nimic. Florile vorbesc in locul tau”

12:05, 11.04.2024 - Florile nu au varsta și știu cel mai bine sa transmita un gand frumos, un "mulțumesc" sau un sincer "Te iubesc". Kovacs Borbala, conduce florariile Magnolia din Targu Mureș, una in Shopping City și cea de pe Rovinari numarul 11, care este cea mai veche din Targu Mureș, de aproape 2 decenii. Cadourile…

Banc: „Vorbesc doi mosi trecuti de 70 de ani”. Continuarea te va amuza teribil

11:20, 12.03.2024 - Discuțiile dintre barbați legate de soțiile lor se pot dovedi amuzante, așa cum este și cazul bancului de astazi, atunci cand doi batrani stau de vorba despre partenerele lor. Gluma care te va amuza teribil.

Banc: ”Diferența intre femei și barbați”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

09:10, 08.03.2024 - Glumele sunt o modalitate de a trece prin viața mult mai ușor. In orice moment poți sa gasești umor intr-o situație problematica și se va schimba abordarea pe care o ai, in mod radical. Bancurile de mai jos te vor inveseli și iți vor face ziua mai buna.

Banc: "Barbații și cadourile pentru soțiile lor, de Ziua Indragostiților". Gluma care te va face sa razi toata ziua

08:55, 15.02.2024 - Este joi și chiar daca a trecut ziua de Valentine's Day, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile legate de aceasta zi speciala in care se celebreaza iubirea. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui final de saptamana!

Sfaturi astrologice pentru cadourile de Sfantul Valentin. Ce sa le oferi zodiilor in 2024.

11:30, 14.02.2024 - De Ziua Indragostiților, fiecare zodie are nevoi și preferințe distincte in materie de cadouri. Descopera ce surprize se potrivesc cel mai bine pentru a cuceri inima partenerului tau in funcție de zodie!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma de sezon. Asistenta TV și-a amuzat colegii: „De ce ne grabim catre Sfantul Valentin...”

08:35, 13.02.2024 - Ramona Olaru și-a obișnuit colegii de breasla, dar și telespectatorii cu glumele pe care le spune zilnic in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a spus și astazi un banc. Colegii ei de breasla au ras copios.


Ce parere ai despre aceasta stire?