Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: "Eu și iubita mea vrem să ne facem un tatuaj în palmă". Gluma care te va face să râzi cu gura până la urechi

Publicat:

Fa-ți familia și prietenii sa rada cu aceste bancuri! Indiferent daca sunt scurte sau un joc de cuvinte, cele mai bune glume banale sunt cele pe care le poți rezerva pentru finalul unei cine in familie - pentru ca cine nu are nevoie sa zambeasca dupa o zi lunga? Organizați o „seara de comedie stand-up” in familie și vedeți cine poate face cele mai glume glume.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Claudiu Tarziu: Politica AUR e una a iubirii. Cei care ni se impotrivesc sunt dusmanii dragostei

16:30, 20.05.2024 - „Europa intreaga trece printr-o mare cumpana, intr-un moment in care e nevoie ca aparatorii patriei romane sa se uneasca si sa lupte impreuna, dincolo de toate diferentele, dincolo de toate animozitatile, dincolo de orice ar putea sa ne desparta, cu gandul numai la ceea ce ne poate uni. Si ce ne poate…

Biden, glume cu Iohannis

09:25, 08.05.2024 - Președintele american a avut chef de glume in timp ce il primea pe Klaus Iohannis in Biroul Oval. La inceputul discuției cu oficialul roman, Biden a afirmat ca a pledat pentru aderarea Romaniei la NATO cand era senator „acum 180 de ani”. Biden a remarcat ca trupele romane și americane s-au luptat și…

Polonia vrea sa aiba „cele mai bune relații posibile cu SUA, indiferent de cine e la putere”. Sikorski: „Nu mai facem aceleași greșeli”

16:30, 05.05.2024 - Polonia doreste sa aiba „cele mai bune relatii posibile cu America, indiferent de cine se afla la putere”, a declarat ministrul de Externe, Radoslaw Sikorski, in timpul unei vizite la Washington, potrivit unui comunicat publicat duminica de agentia poloneza de presa PAP, citata de Reuters.

Ce este strict interzis sa facem de Florii. Toți romanii trebuie sa știe asta

23:05, 26.04.2024 - Interdicții de Florii in RomaniaUnul dintre cele mai stricte interdicții de Florii este legata de muncile agricole și casnice grele. Conform tradiției, in aceasta zi nu se lucreaza in gospodarie sau camp, pentru a nu atrage ghinionul și pentru a respecta sfințenia zilei. Se spune ca cei care nu respecta…

Banc: ”Interviu la teatru cu un actor” Gluma iți va aduce zambetul pe buze

09:35, 06.04.2024 - Este weekend și avem timp liber pentru ceea ce ne dorim. Putem face activitațile preferate sau petrecem timp cu familia. Indiferent de ce alegi, un lucru nu trebuie sa lipseasca deloc și anume glumele haioase. Ele te vor face sa razi și iți vor oferi o stare de bine toata ziua.

Banc: „Domnule, as dori sa ma casatoresc cu fiica dumneavoastra...”. Continuarea te va face sa razi copios

14:30, 23.03.2024 - Este sambata și ne-am gandit sa-ți facem ziua mai buna cu cateva glume tari. Ți-am pregatit bancul zilei, așa cum facem de fiecare data, dar și alte glume bune. Iata ce bancuri sa citești astazi!

„Romanii au talent”, 22 martie. O adolescenta de 15 ani vrea sa arate cat de priceputa e la dans: „Am muncit și mai mult pentru pasiunea mea”

12:06, 22.03.2024 - „Romanii au talent” revine in aceasta seara, de la 20.30, cu ediția cu numarul șapte a sezonului 14. Mai mulți concurenți vor urca pe scena, printre aceștia și Nali Dobrin, care are 15 ani și iși dorește sa le arate juraților cata emoție poate transmite prin dansul ei. Au mai ramas doar cateva ore pana…


Ce parere ai despre aceasta stire?