Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Bărbate, cum eşti tu cam urâţel...”. Continuarea te va face să râzi pe cinste

Publicat:

Cu toții știm cat de importante sunt momentele in care radem și ne simțim bine, iar bineințeles ca trebuie sa le prețuim. Noi iți prezentam cateva bancuri care te vor amuza pe cinste. Relaxeaza-te și citește cele mai tari glume din toate timpurile.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „Bula da examen la filosofie” Continuarea glumei te va amuza pe cinste

08:35, 25.04.2024 - Mai avem puțin și ne apropiem de weekend, iar dispoziția generala este necesara sa se schimbe. Bancurile de mai jos te vor face sa razi in hohote și iți vor face ziua mai bua de indata ce le vei citi.

Banc: „Ma doare rau spatele cand ma trezesc dimineața”. Continuarea te va face sa razi in hohote

14:30, 24.04.2024 - Vrei sa uiți de suparari? Relaxeaza-te și citește cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata glumele care te vor face sa razi in hohote. Nu uita ca este important sa te bucuri de clipe speciale.

Banc: „Uite in ce fel e mașina, e praf”. Continuarea te va amuza

12:30, 05.04.2024 - Vrei sa uiți de probleme și griji, dar nu știi cum? Noi avem soluția! Relaxeaza-te și citește cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Iți prezentam cele mai tari glume din toate timpurile.

Banc: „Niciodata soțul meu nu a intarziat atat de mult!”. Continuarea te va face sa razi pe cinste

11:45, 04.04.2024 - Vrei sa uiți de griji și probleme pentru cateva momente, dar nu știi cum? Ei bine, relaxeaza-te și citește cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Iți prezentam cele mai tari bancuri din toate timpurile.

Banc: „Nu intrați in panica, tigrul este satul...”. Continuarea te va face sa razi pe cinste

15:10, 26.02.2024 - Cum iți poți incepe cu dreptul saptamana? Ei bine, cu cateva bancuri care te vor ajuta sa uiți de griji și probleme. Iți prezentam cele mai tari glume din toate timpurile care te vor amuza copios. Citește și arata-le și prietenilor tai!

Banc: "Soțul conduce cu soția și soacra in mașina." Continuarea te va face sa razi in hohote

10:20, 13.02.2024 - Daca vrei sa te destinzi puțin in aceasta prima parte a zilei de marți și sa uiți de gandurile și problemele pe care le ai, și care, poate, nu-ți dau pace, noi venim cu soluția. Iți prezentam cateva bancuri care, cu siguranța te vor face razi cu lacrimi. Relaxeaza-te și citește-le!

Banc: "Domnule, aici nu puteti parca, trec senatori, deputati..." Continuarea te va amuza teribil

08:40, 08.02.2024 - E joi, sfarșitul de saptamana e aproape, așa ca nu strica nimanui cateva minute de buna dispoziție. Ți-am pregatit cateva bancuri care, cu siguranța, iți vor aduce zambetul pe buze. Relaxeaza-te și citește cateva glume care te vor amuza și iți vor face ziua mai buna.

Alerta de gripa la nivel național / In Neamț, pe final de ianuarie, s-au inregistrat 148 de cazuri, 104 fiind la copii

14:35, 02.02.2024 - Evoluția cu intensitate inalta a numarului de cazuri de gripa și infecții respiratorii, la nivel național, in ultimele trei saptamani succesiv, precum și raspandirea geografica extinsa a circulației virusurilor gripale la nivelul intregii tari, au fost cauzele ce au stat la baza deciziei Ministerului…


Ce parere ai despre aceasta stire?