Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Niciodată soțul meu nu a intârziat atât de mult!”. Continuarea te va face să râzi pe cinste

Publicat:

Vrei sa uiți de griji și probleme pentru cateva momente, dar nu știi cum? Ei bine, relaxeaza-te și citește cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Iți prezentam cele mai tari bancuri din toate timpurile.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „Bula da examen la filosofie” Continuarea glumei te va amuza pe cinste

08:35, 25.04.2024 - Mai avem puțin și ne apropiem de weekend, iar dispoziția generala este necesara sa se schimbe. Bancurile de mai jos te vor face sa razi in hohote și iți vor face ziua mai bua de indata ce le vei citi.

Banc: "Soțul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba, cu ton de cearta..." Continuarea iți va aduce zambtul pe buze

00:26, 04.04.2024 - Cauți cea mai buna modalitate de a te binedispune și de a-i face și pe cei din jurul tau sa rada? Ai ajuns in locul potrivit. Fie ca incerci sa iți schimbați propria stare de spirit sau cauți un stimulent pentru a-i face sa rada pe cei apropiați, citește bancurile din randurile de mai jos și ziua ta…

Banc: „Nu intrați in panica, tigrul este satul...”. Continuarea te va face sa razi pe cinste

15:10, 26.02.2024 - Cum iți poți incepe cu dreptul saptamana? Ei bine, cu cateva bancuri care te vor ajuta sa uiți de griji și probleme. Iți prezentam cele mai tari glume din toate timpurile care te vor amuza copios. Citește și arata-le și prietenilor tai!

Diana Șoșoaca și-a suspendat soțul din conducerea partidului. „Pentru a putea salva viața lui”

11:30, 18.02.2024 - Diana Șoșoaca, lidera a partidului extremist SOS Romania, a anunțat ca l-a suspendat din funcția de prim-vicepreședinte al organizației pe soțul ei, Dumitru Silvestru Șoșoaca. Ea spune ca deși el e suparat din cauza deciziei, ei raman o familie, facand acest lucru pentru a-l salva de serviciile secrete.

Banc: "Soțul conduce cu soția și soacra in mașina." Continuarea te va face sa razi in hohote

10:20, 13.02.2024 - Daca vrei sa te destinzi puțin in aceasta prima parte a zilei de marți și sa uiți de gandurile și problemele pe care le ai, și care, poate, nu-ți dau pace, noi venim cu soluția. Iți prezentam cateva bancuri care, cu siguranța te vor face razi cu lacrimi. Relaxeaza-te și citește-le!

Barbatul ucis la un hotel din Padina ar fi fost atacat pentru ca și-a aparat soția. Martorii la crima spun cum s-a intamplat totul

18:05, 11.02.2024 - Barbatul in varsta de 41 de ani injunghiat mortal, noaptea trecuta, intr-un hotel de lux din Padina, județul Dambovița, ar fi fost atacat pentru ca a incercat sa-și apere soția. Potrivit informațiilor Digi24, femeia dansa, iar indivizii care petreceau alaturi de Alex Velea au facut glume pe seama ei.…

Banc: ”O femeie vrea sa divorteze de sotul ei”. Continuarea glumei iți va aduce zambetul pe buze

09:05, 05.02.2024 - Ne aflam in prima zi din saptamana și e nevoie sa o incepem așa cum se cuvine. Cateva bancuri haioase ne vor face ziua de luni mult mai buna și vor starni hohote de ras. Situațiile hilare in care ajung personajele te mai vor, te vor amuza pe cinste.

Soțul angajatei de la ”Impozite și Taxe”: Nu am turnat eu pe nimeni

21:30, 02.02.2024 - Cristian Hrițcu, soțul Cristinei Hrițcu, funcționara de la Direcția de Impozite și Taxe Locale (DITL) a Primariei Botoșani, a carei angajare este anchetata de DNA, susține ca nu a formulat vreo plangere la Direcția Naționala Anticorupție pe aceasta tema.


Ce parere ai despre aceasta stire?