Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soțul angajatei de la ”Impozite și Taxe”: Nu am turnat eu pe nimeni

Publicat:
Soțul angajatei de la ”Impozite și Taxe”: Nu am turnat eu pe nimeni

Cristian Hrițcu, soțul Cristinei Hrițcu, funcționara de la Direcția de Impozite și (DITL) a Primariei Botoșani, a carei angajare este anchetata de DNA, susține ca nu a formulat vreo plangere la Direcția Naționala Anticorupție pe aceasta tema.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol si foto: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sectorul 4 al Municipiului București  a adus Secția 26 de Poliție in Mall Grand Arena. Daniel Baluța: "Realizam o premiera in Romania"

14:30, 18.04.2024 - Sectorul 4 al Municipiului București implementeaza cele mai bune soluții care sa le ofere oamenilor din Sudul Capitalei acces facil la servicii publice de calitate și, totodata, un grad sporit de acces la informații, care sa soluționeze, in timp util, nevoile fiecaruia dintre membrii comunitații. Astfel…

Chinurile din care a trecut femeia din Slobozia, pe care medicii au trimis-o acasa din spital cu tratament pentru raceala, deși facuse infarct. Soțul ei: ”Zicea nu mai...”

09:50, 09.02.2024 - Un caz revoltator din Slobozia a starnit multe reacții controversate. O femeie care a facut infarct a fost externata de medici, dupa ce i s-a spus ca trebuie sa ia un tratament pentru raceala. Femeia a trecut prin chinuri groaznice, iar soțul ei a facut declarații ingrozitoare!

Rasturnare incredibila de situație in cazul primarului din Botoșani: Soțul amantei spune ca nu el l-a denunțat

17:15, 05.02.2024 - Rasturnare incredibila de situație in cazul primarului din Botoșani. Soțul amantei spune ca nu el l-a denunțat pe edilul Cosmin Andrei, care e acuzat ca i-ar fi dat amantei sale subiectele de la examenele pentru angajarea in primarie.Dupa ce a recunoscut ca el a facut denunțul, Cristian Hrițcu, soțul…

Soțul incornorat l-a turnat la DNA pe primarul municipiului Botoșani. Vezi declarația de avere a amantei

16:20, 02.02.2024 - Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, s-a autosuspendat din PSD in urma audierii sale de catre procurorii DNA. A fost condus la sediul DNA Suceava pentru a fi chestionat in legatura cu angajarea unei cunoștințe la Direcția de Taxe și Impozite.

Primarul din Botosani, denuntat de sotul candidatei pentru care a aranjat concursul, femeie cu care edilul era in „relatii apropiate”

15:25, 02.02.2024 - Primarul din Botosani, Cosmin Andrei, ar fi fost denuntat la DNA chiar de sotul candidatei pe care a ajutat-o cu subiectele pentru concursul de angajare si cu care edilul ar fi fost in „relatii apropiate”, se arata in ordonanța procurorilor prin care l-au plasat sub control judiciar.

Dosarul angajarii de la ”Taxe și Impozite” – CUM s-ar fi intamplat totul

14:06, 02.02.2024 - Serviciul Teritorial Suceava s-ar fi sesizat din oficiu, pe 16 ianuarie, cu privire la facilitarea ocuparii unui post de funcționar public in cadrul Direcției Impozite și Taxe Locale (DITL) din subordinea Primariei Botoșani, de catre o fosta angajata a unei banci din Botoșani.


Ce parere ai despre aceasta stire?