Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primarul din Botoşani, denunţat de soţul candidatei pentru care a aranjat concursul, femeie cu care edilul era în „relaţii apropiate”

Publicat:
Primarul din Botoşani, denunţat de soţul candidatei pentru care a aranjat concursul, femeie cu care edilul era în „relaţii apropiate”

Primarul din Botosani, , ar fi fost denuntat la DNA chiar de sotul candidatei pe care a ajutat-o cu subiectele pentru concursul de angajare si cu care edilul ar fi fost in „relatii apropiate”, se arata in ordonanța procurorilor prin care l-au plasat sub control judiciar.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cosmin Andrei si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Botosani

18:35, 26.04.2024 - Edilul-sef al municipiului Botosani, Cosmin Andrei, si-a depus, vineri, candidatura pentru un nou mandat de primar din partea Partidului Social Democrat (PSD).El a inregistrat dosarul de candidatura la Biroul Electoral de Circumscriptie (BEC) al municipiului Botosani.

Rasturnare incredibila de situație in cazul primarului din Botoșani: Soțul amantei spune ca nu el l-a denunțat

17:15, 05.02.2024 - Rasturnare incredibila de situație in cazul primarului din Botoșani. Soțul amantei spune ca nu el l-a denunțat pe edilul Cosmin Andrei, care e acuzat ca i-ar fi dat amantei sale subiectele de la examenele pentru angajarea in primarie.Dupa ce a recunoscut ca el a facut denunțul, Cristian Hrițcu, soțul…

Soțul incornorat l-a turnat la DNA pe primarul municipiului Botoșani. Vezi declarația de avere a amantei

16:20, 02.02.2024 - Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, s-a autosuspendat din PSD in urma audierii sale de catre procurorii DNA. A fost condus la sediul DNA Suceava pentru a fi chestionat in legatura cu angajarea unei cunoștințe la Direcția de Taxe și Impozite.

Primarul din Botoșani, implicat intr-un triunghi amoros? Ar fi fost denunțat la DNA de soțul amantei: „Mi-a dat block instant”

16:20, 02.02.2024 - Primarul din Botoșani ar fi ajuns intr-o situație delicata chiar din cauza faptului ca a inceput o relație cu o femeie casatorita. Soțul acesteia s-ar fi enervat atunci cand a aflat ca sunt impreuna, așa ca, tot el l-ar fi denunțat la DNA.

AUR solicita premierului Ciolacu si PSD sa se delimiteze public de faptele si social-democratii cercetati de catre DNA

15:40, 02.02.2024 - Reprezentantii AUR cer premierului Marcel Ciolacu si PSD sa se delimiteze public de faptele si de oamenii sai cercetati de DNA si cer demisia lui Cosmin Andrei, primarul municipiului Botosani. „Ziua si cazul de coruptie pentru baronii PSD si PNL. Daca ieri a fost vorba despre Iulian Dumitrescu,…

Primarul Cosmin Andrei a fost denuntat de soțul candidatei careia i-ar fi fost data lista cu subiectele propuse

15:25, 02.02.2024 - Primarul Cosmin Andrei a fost denuntat de soțul candidatei careia i-ar fi fost data lista cu subiectele propuse Primarul municipiului Botosani, Cosmin Andrei, ar fi fost denuntat la Directia Nationala Anticoruptie de sotul candidatei careia i-a fost data lista cu subiectele propuse pentru un post in…

Primarul de Botoșani, reclamat la DNA de soțul amantei

15:20, 02.02.2024 - Primarul municipiului Botosani, Cosmin Andrei, care este si presedinte al organizatiei municipale a Partidului Social Democrat (PSD), a anuntat ca se suspenda din toate functiile politice, dupa ce procurorii anticoruptie au inceput, vineri, urmarirea penala pe numele sau intr-un dosar de fapte asimilate…


Ce parere ai despre aceasta stire?