Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Baleset történt az Arad-Nagylak-autópályán. Négy személy megsérült

Publicat:

Negy szemely megserult kedden egy, az Arad-Nagylak-autopalyan tortent balesetben, amikor egy szemelygepkocsi megcsuszott, es nekiutkozott ket masik autonak. A baleset olyan korulmenyek kozott tortent, hogy korabban a helyszinen felborult egy kamion, abbol pedig kukorica folyt ki az uttestre.

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Concedieri pe banda rulanta la Arad, in industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”

21:35, 23.05.2024 - Mai multe companii din industria automotive din judetul Arad au notificat autoritatile cu privire la intentia de a recurge la concedieri colective, invocand scaderea comenzilor pentru masini electrice in Europa.

Calatorie cu trenul la Arad. Expoziție de modelism și istorie feroviara

21:35, 23.05.2024 - Comunicat Complexul Muzeal Arad. Complexul Muzeal Arad cu sprijinul Consiliului Județean Arad, in colaborare cu AR-Rail Club-Arad, organizeaza a treia ediție a expoziției interactive „Calatorie... The post Calatorie cu trenul la Arad. Expoziție de modelism și istorie feroviara appeared first on Special…

Strazi din Arad și localitați aradene, fara curent saptamana viitoare

20:56, 23.05.2024 - Rețele Electrice Banat (companie parte a grupului PPC, denumita anterior E-Distributie Banat), anunța noi intreruperi de curent in județul Arad. Acestea „se vor realiza pentru a... The post Strazi din Arad și localitați aradene, fara curent saptamana viitoare appeared first on Special Arad · ultimele…

Piața mașinilor electrice se prabușește: Mai multe companii din Arad anunța disponibilizari masive!

17:00, 23.05.2024 - Mai multe companii din industria automotive din judetul Arad au notificat autoritatile cu privire la intentia de a recurge la concedieri colective, invocand scaderea comenzilor pentru masini electrice in Europa, iar unul dintre producatorii de componente a disponibilizat deja 97 de persoane.

Pui de vulpe gasit in curtea unui imobil din Arad, salvat de polițiști

15:00, 23.05.2024 - Un pui de vulpe, gasit in curtea unui imobil din municipiul Arad, a fost salvat de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Arad. Aceștia au fost... The post Pui de vulpe gasit in curtea unui imobil din Arad, salvat de polițiști appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Concedieri colective la mai multe companii din industria automotive din Arad

14:55, 23.05.2024 - Mai multe companii din industria automotive din judetul Arad au notificat autoritatile cu privire la intentia de a recurge la concedieri colective, invocand scaderea comenzilor pentru masini electrice in Europa, iar unul dintre producatorii de componente a disponibilizat deja 97 de persoane.

Targul Florilor și  Festivalul Familiei la Consiliul Județean Arad

14:51, 23.05.2024 - Comunicat CJA. Organizarea de targuri a devenit deja tradiție la nivelul Consiliului Județean Arad. In ultimii doi ani instituția a organizat zeci de astfel de... The post Targul Florilor și  Festivalul Familiei la Consiliul Județean Arad appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?