Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au strigat cât au putut de tare pe străzile Aradului: „UTA Arad! UTA Arad!” (VIDEO)

Publicat:

Trenulețul Copiilor a fost atracția zilei de ieri in zonele UTA, Intim sau Parneava. Voia buna a copiilor care au calatorit cu el parca s-a... The post Au strigat cat au putut de tare pe strazile Aradului: „UTA Arad! UTA Arad!” (VIDEO) appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bijuterii din aur in valoare de 70.000 de lei furate, azi noapte, dintr-o bijuterie din centrul Aradului

11:06, 15.05.2024 - Bijuterii din aur in valoare de aproximativ 70.000 de lei au fost furate, azi noapte, dintr-o bijuterie amplasata pe Bulevardul Revoluției, aproape de zona Podgoria.... The post Bijuterii din aur in valoare de 70.000 de lei furate, azi noapte, dintr-o bijuterie din centrul Aradului appeared first on…

Arta batjocorita in centrul Aradului. Sculptorul care a realizat lucrarea acuza lipsa de profesionism

14:55, 10.05.2024 - Sculptorul aradean Camil Pacurar a realizat lucrarea de arta amplasata pe fantana arteziana, cu ocazia amenajarii parcului dedicat in memoria lui Bujor Buda, in 2020.... The post Arta batjocorita in centrul Aradului. Sculptorul care a realizat lucrarea acuza lipsa de profesionism appeared first on Special…

Prevenția și siguranța, o poveste frumoasa pe hartie, dar trista pe strazile Aradului

10:35, 12.04.2024 - Ca sa putem aborda prevenția, ca parte a poveștii de viața prin care suntem asigurați ca suntem in deplina siguranța pe strazi, in case sau... The post Prevenția și siguranța, o poveste frumoasa pe hartie, dar trista pe strazile Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ghinda care a deranjat Rogera. Povestea trista a stejarilor din inima Aradului

19:45, 22.03.2024 - Am crescut cu povestea Stejarul din Borzești, una trista, cu Mitruț, prietenul lui Ștefanuț, care a fost ucis de un han tatar in timp ce... The post Ghinda care a deranjat Rogera. Povestea trista a stejarilor din inima Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Lupta cu morile de vant a locatarilor de pe Grigorescu, in dorința reciclarii

09:55, 20.03.2024 - Una dintre asociațiile de proprietari de pe Grigorescu, din centrul Aradului, ne semnaleaza o problema cu care se confrunta de ceva timp. Dupa ce, cu... The post Lupta cu morile de vant a locatarilor de pe Grigorescu, in dorința reciclarii appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ca n-au vrut sau ca n-au putut nu vom ști niciodata, dar macar am sperat: Dinamo – UTA 1-0

22:55, 08.03.2024 - UTA nici nu s-a ajutat și nici nu a fost ajutata de rezultatele din aceasta seara. Gruparea aradeana a facut un meci foarte slab pe... The post Ca n-au vrut sau ca n-au putut nu vom ști niciodata, dar macar am sperat: Dinamo – UTA 1-0 appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Imagini de coșmar pe un fond de vanatoare aflat și pe teritoriul Aradului

19:30, 07.03.2024 - Imagini de coșmar surprinse pe un fond de vanatoare din Timiș, unde au fost gasite zeci de caprioare moarte, dar și cadavre de iepuri și... The post Imagini de coșmar pe un fond de vanatoare aflat și pe teritoriul Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Fisuri vizibile de structura la fațada vechii Catedrale Ortodoxe din centrul Aradului

17:00, 21.02.2024 - Pe fațada vechii Catedrale Ortodoxe „Nașterea Sf. Ioan Botezatorul” din centrul Aradului au inceput sa se vada fisuri accentuate, de structura, chiar deasupra frontonului. Catedrala... The post Fisuri vizibile de structura la fațada vechii Catedrale Ortodoxe din centrul Aradului appeared first on Special…


Ce parere ai despre aceasta stire?