Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au recunoscut tot! Răzvan Botezatu, bătut de sora mai mare! Natalia Mateuţ, bătută de sora mai mică!

Publicat:

Toti cei care aveti frati sau surori va regasiti cu siguranta în povestea lui si a . Stim ca în orice relatie frate-sora apar si mici certuri, dar în unele situatii se ajunge chiar si la bataie.

si au recunoscut în cadrul emisiunii "" de astazi ca în continuare primesc mici "altoieli" de la surorile lor.

"Noi ieri la sedinta, nu stiu de unde, cred ca de la Natalia a pornit, pentru ca se certa cu sora ei pentru ca i-ar fi luat nu stiu ce lucru. Mi-am…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Natalia Mateuț și-a sarbatorit bunica. Femeia a implinit 80 de ani. Cum au petrecut: „Astazi...” / FOTO

10:05, 21.04.2024 - Ieri a fost o mare zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț și asta pentru ca vedeta a celebrat-o pe bunica ei. Femeia a implinit frumoasa varsta de 80 de ani. Iata cum au petrecut cele doua, dar și ce a postat co-prezentatoarea de la Xtra Night Show pe rețelele de socializare!

Zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț! Mama co-prezentatoarei Xtra Night Show iși aniverseaza ziua de naștere. In ce țara o sarbatorește / VIDEO

13:45, 13.04.2024 - Natalia Mateuț iși sarbatorește mama! Co-prezentatoarea Xtra Night Show a plecat in vacanța cu familia, pentru a celebra aceasta zi speciala! Natalia Mateuț are o relație foarte speciala cu mama ei, astfel ca fiecare moment petrecut impreuna este de vis.

Prima reacție a Nataliei Mateuț dupa ce a fost audiata la DIICOT: “O sa va spun și voua“

15:50, 12.04.2024 - Vedeta a rupt tacerea, dupa ce numele sau a fost asociat cu un dosar de trafic de droguri. Care a fost prima reacție a Nataliei Mateuț dupa ce a fost audiata la DIICOT. Natalia Mateuț, la DIICOT Vineri, 12 aprilie 2024, Natalia Mateuț a fost nevoita sa se prezinte la DIICOT, pentru a raspunde intrebarilor…

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Star Matinal. Pepe a recunoscut ca s-a cununat civil cu Yasmine Pascu! Artistul a stabilit data nunții / VIDEO

13:05, 10.04.2024 - Este vestea momentului in showbiz! Pepe a recunoscut ca s-a casatorit civil cu Yasmine Pascu! Cei doi se pregatesc de cea mai așteptata nunta din showbiz, a acestui an! Iata cand va avea loc marele eveniment, caci data exacta a fost deja stabilita!

Peripețiile prin care a trecut Natalia Mateuț, in vacanța! Ce a fost nevoita sa faca prezentatoarea timp de trei zile

23:05, 30.03.2024 - Nataliei Mateuț ii place sa calatoreasca și sa descopere lumea, merge des in vacanța, iși creaza amintiri placute, insa, au fost și momente care i-au lasat un gust amar prezentatoarei TV. Prin ce peripeții a trecut șatena.

Star Matinal. Luis Gabriel, despre jocurile de noroc: „Imi plac astea! De ce sa nu le facem?”. Manelistul a recunoscut! / VIDEO

11:55, 08.03.2024 - In exclusivitate pentru Xtra Night Show, Luis Gabriel a vorbit despre jocurile de noroc. Cantarețul de manele a recunoscut ca obișnuiește sa-și incerce norocul. Artistul a vorbit despre despre acest subiect mai puțin știut din viața lui. Iata ce declarații a facut soțul lui Haziran!

Un fost ambasador american a recunoscut ca a spionat in favoarea Cubei timp de 40 de ani

09:55, 01.03.2024 - Un fost ambasador american, inculpat in decembrie pentru spionaj in favoarea Cubei timp de peste 40 de ani, si-a anuntat joi intentia de a pleda vinovat, la doua saptamani dupa ce informase tribunalul de contrariu.


Ce parere ai despre aceasta stire?