Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fost ambasador american a recunoscut că a spionat în favoarea Cubei timp de 40 de ani

Publicat:

Un fost ambasador american, inculpat in decembrie pentru spionaj in favoarea Cubei timp de peste 40 de ani, si-a anuntat joi intentia de a pleda vinovat, la doua saptamani dupa ce informase tribunalul de contrariu.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drama președintelui american Joe Biden. Politicianul a recunoscut ca a vrut sa iși puna capat zilelor. Care a fost motivul

10:20, 28.04.2024 - In cadrul unui interviu, președintele american și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama care i-a marcat viața. Joe Biden a marturisit ca s-a gandit la sinucidere intr-un anumit moment al vieții sale. Iata care a fost motivul și ce l-a adus pe politician in acest punct. 

Zelenski multumeste Senatului american dupa votul in favoarea ajutoarelor pentru Ucraina

07:55, 24.04.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a multumit miercuri Senatului Statelor Unite pentru aprobarea ajutoarelor militare si economice de 61 de miliarde de dolari pentru tara sa, noteaza AFP.

Cu ce se mai ocupa diplomații americani: Unul dintre ei a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea Cubei

15:46, 13.04.2024 - Un fost diplomat american a fost condamnat la 15 ani de inchisoare, dupa ce a recunoscut ca a acționat ca agent al Cubei in ceea ce Departamentul de Justiție a numit una dintre cele mai ample și mai indelungate infiltrari in guvernul american, relateaza Reuters.

Un fost ambasador american a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru ca a spionat pentru Cuba decenii intregi

08:45, 13.04.2024 - Un fost ambasador american a fost condamnat vineri, la Miami, la 15 ani de inchisoare pentru ca a spionat Statele Unite mai multe decenii in beneficiul Cubei, inamic istoric al Washingtonului, scrie AFP, citata de Agerpres.

Un fost ambasador american pledeaza vinovat pentru spionaj in favoarea Cubei timp de 40 de ani

07:30, 02.03.2024 - Un fost ambasador american, inculpat in decembrie pentru spionaj in favoarea Cubei timp de peste 40 de ani, si-a anuntat joi intentia de a pleda vinovat, la doua saptamani dupa ce informase tribunalul de contrariu, informeaza vineri AFP.

Un fost ambasador american in Bolivia a pledat vinovat pentru ca a lucrat pentru Cuba timp de peste 40 de ani

01:50, 01.03.2024 - Un fost ambasador american in Bolivia, Manuel Rocha, a pledat vinovat pentru activitatea in serviciul Cubei timp de peste 40 de ani, informeaza Rador Radio Romania. Manuel Rocha si-a modificat pledoaria initiala, de "nevinovat", in fata unei instante din Miami, unde este acuzat de transmiterea in…

Poate fi Tucker Carlson inculpat pentru interviul cu Putin? Un avocat american a pus pe jar rețeaua X VIDEO

19:25, 08.02.2024 - Argumentul pus in discuție de un avocat american precum ca fostul jurnalist Fox News Tucker Carlson ar putea avea probleme legale din cauza interviului cu Vladimir Putin a devenit viral pe platforma X, starnind critici din partea unora și scepticism privind seriozitatea analizei din partea altora.

Un absolvent de Cluj devine sef al retelei bancare globale a gigantului american Citi in regiunea Middle East & Africa. Marius Dorner a fost numit managing director Middle East & Africa Global Network Banking Head la Citi

11:21, 05.02.2024 - Continue reading Un absolvent de Cluj devine sef al retelei bancare globale a gigantului american Citi in regiunea Middle East & Africa. Marius Dorner a fost numit managing director Middle East & Africa Global Network Banking Head la Citi at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?