Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fost ambasador american pledează vinovat pentru spionaj în favoarea Cubei timp de 40 de ani

Publicat:
Un fost ambasador american pledează vinovat pentru spionaj în favoarea Cubei timp de 40 de ani

Un fost ambasador american, inculpat in decembrie pentru spionaj in favoarea Cubei timp de peste 40 de ani, si-a anuntat joi intentia de a pleda vinovat, la doua saptamani dupa ce informase tribunalul de contrariu, informeaza vineri AFP.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol si foto: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi britanici sunt acuzați de spionaj in favoarea Chinei. Unul dintre ei are legaturi cu Partidul Conservator

16:50, 22.04.2024 - Doi barbați au fost acuzați in Regatul Unit de spionaj in favoarea Chinei, dupa ce ar fi furnizat informații care ar putea fi „utile inamicului". Unul dintre ei, Christopher Cash, are legaturi cu Partidul Conservator britanic.

Un agent german de informatii, judecat pentru spionaj in favoarea Rusiei. „Acuzatul nu a vrut sa tradeze”

15:05, 17.04.2024 - Un ofiter din Serviciul german de informatii externe (BND), care este inculpat pentru presupus spionaj in favoarea Rusiei, a respins acuzatiile miercuri, in timpul procesului. Procurorii il acuza ca ar fi primit aproape jumatate de milion de euro in schimbul unor informații secrete.

Cu ce se mai ocupa diplomații americani: Unul dintre ei a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea Cubei

15:46, 13.04.2024 - Un fost diplomat american a fost condamnat la 15 ani de inchisoare, dupa ce a recunoscut ca a acționat ca agent al Cubei in ceea ce Departamentul de Justiție a numit una dintre cele mai ample și mai indelungate infiltrari in guvernul american, relateaza Reuters.

Un fost ambasador american a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru ca a spionat pentru Cuba decenii intregi

08:45, 13.04.2024 - Un fost ambasador american a fost condamnat vineri, la Miami, la 15 ani de inchisoare pentru ca a spionat Statele Unite mai multe decenii in beneficiul Cubei, inamic istoric al Washingtonului, scrie AFP, citata de Agerpres.

Kremlinul cere „tacere deplina” in cazul jurnalistului american Evan Gershkovich, inchis la Moscova pentru spionaj

21:21, 28.03.2024 - Kremlinul a transmis joi ca este nevoie de tacere deplina atunci cand vine vorba de discuțiile despre posibilele schimburi de prizonieri care il implica pe Evan Gershkovich, un reporter Wall Street Journal arestat in Rusia in urma cu un an, sub suspiciunea de spionaj, noteaza Reuters.

Un fost ambasador american a recunoscut ca a spionat in favoarea Cubei timp de 40 de ani

09:55, 01.03.2024 - Un fost ambasador american, inculpat in decembrie pentru spionaj in favoarea Cubei timp de peste 40 de ani, si-a anuntat joi intentia de a pleda vinovat, la doua saptamani dupa ce informase tribunalul de contrariu.

Un fost ambasador american in Bolivia a pledat vinovat pentru ca a lucrat pentru Cuba timp de peste 40 de ani

01:50, 01.03.2024 - Un fost ambasador american in Bolivia, Manuel Rocha, a pledat vinovat pentru activitatea in serviciul Cubei timp de peste 40 de ani, informeaza Rador Radio Romania. Manuel Rocha si-a modificat pledoaria initiala, de "nevinovat", in fata unei instante din Miami, unde este acuzat de transmiterea in…

Poliția britanica a arestat marți al șaselea cetațean bulgar pentru spionaj in favoarea Rusiei

00:55, 28.02.2024 - Politia britanica a arestat marti al saselea cetatean bulgar in cadrul unei anchete asupra unei presupuse retele de spionaj in favoarea Rusiei, noteaza AFP, potrivit agerpres.ro. Tihomir Ivanov Ivanchev, 37 de ani, domiciliat in vestul Londrei, a fost arestat pe 7 februarie in cadrul unei anchete desfasurate…


Ce parere ai despre aceasta stire?