Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atunci când cuvintele sunt prea sărace. Diana Irimia, demonstrație vocală pe scena Next Star

Publicat:

Dumnezeu a înzestrat-o cu un glas unic. Diana își dorește sa cânte într-o sala de judecata, însa, cu siguranța, ar putea sa impresioneze într-un concert de jazz. 

La 13 ani a decis sa treaca peste emoții și sa vina în fața juraților de la &"&". Și bine a facut pentru ca apariția Dianei i-a lasat fara cuvinte pe jurații show-ului de la Antena 1. Frumoasa domnișoara a recunoscut ca visul ei este sa devina judecator, însa marea pasiune ramâne muzica. De altfel, a gasit și soluția pentru a îmbina cele…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Diana și Silvestru Șoșoaca, impersonați pe scena iUmor de Serban Georgevici și Claudia Susanu, intr-o ediție speciala

14:45, 10.05.2024 - Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, intr-o ediție cu totul speciala a emisiunii iUmor, in care va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmari o o serie de momente speciale, puse in scena de vedete autohtone, inspirate din politica romaneasca.

Situație halucinanta in instanța. Un roman l-a dat in judecata pe Dumnezeu

17:50, 28.04.2024 - Un caz halucinant șocheaza toata justiția. Un barbat l-a dat in judecata chiar pe Dumnezeu pe care l-a acuzat de problemele personale pe care le are. Romanul acuza Creatorul de inșelaciune și luare de mita. Acesta spune ca rugaciunile sale nu s-au adeverit și iși cere toți banii inapoi. Acesta susține…

Cum a reacționat tatal Lidiei Buble atunci cand a vazut ca artista și-a schimbat culoarea parului. „A avut un șoc. Mi-a zis ca trebuie dați in judecata”

11:36, 07.04.2024 - Lidia Buble, in varsta de 30 de ani, și-a facut in urma cu doar cateva luni o schimbare radicala de look. In acest fel, ea a anunțat urmatorul hit din cariera, ”Roșu nuclear” , dar și o noua etapa din viața ei. Vedeta a povestit acum cum a reactionat tatal ei atunci cand a vazut-o.Cea mai mare temere…

Nury Guney revine pe scena iUmor cu un numar savuros, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1 ,,Dupa ce bei horinca, ți se schimba naționalitatea in maramureșean!”

23:05, 05.04.2024 - Cele mai spectaculoase momente artistice, numere inedite și concurenți talentați se vad duminica, de la 20.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, in cel mai nou episod iUmor – Alege comedia sezonul 16.

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00 Delia: ,,Ai fost foarte mișto”

14:50, 29.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, la Antena 1! Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

11:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Daria Crețu, fetița din Buzau care a ridicat sala in picioare cu interpretarea ei, la Romanii au talent sezonul 14

21:15, 15.03.2024 - Daria Crețu, in varsta de 12 ani, este din Buzau și a urcat pe scena Romanii au Talent, in editia din aceasta seara. Fata a reușit sa cucereasca publicul cu vocea ei. Fetița spune ca a moștenit talentul de a canta de la mama sa, care este profesor de canto și solista la evenimente.Daria are o voce extraordinara…


Ce parere ai despre aceasta stire?