Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atmosferă „toxică”: angajații Blue Origin îl atacă pe Jeff Bezos

Publicat:

„Concurența cu alți miliardari (…) a preluat preocuparile legate de securitate”, spun angajații . Cu ce preț se fac calatoriile spațiale ale lui ? Intr-un text publicat online, fosta responsabila cu comunicarea interna, , precum și alți 20 actuali și foști angajați ai companiei deținuta de multimiliardar trag un semnal de […] The post Atmosferatoxica”: angajații il ataca pe first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO) Semiluna Roșie Iraniana a recuperat cadavrul președintelui iranian Ebrahim Raisi

10:35, 20.05.2024 - Semiluna Roșie Iraniana spune ca trupurile președintelui Ebrahim Raisi și ale altor persoane care au murit intr-un accident de elicopter au fost recuperate. Operațiunile de cautare s-au incheiat. Imaginile publicate ii arata pe salvatori cum transporta cadavrele, infașurate in paturi, pe un teren extrem…

Primul astronaut de culoare selectat de NASA, acum in varsta de 90 de ani, a ajuns in spațiu cu un zbor Blue Origin VIDEO

07:55, 20.05.2024 - Fostul capitan de aviație Ed Dwight, refuzat de NASA pentru zborul in spațiu din 1961, este acum cea mai in varsta persoana care a ajuns la marginea spațiului cu firma spațiala a lui Jeff Bezos.

Turism in spațiu: O racheta Blue Origin, compania lui Jeff Bezos, a fost lansata duminica, cu 6 turiști la bord

22:45, 19.05.2024 - Sase turisti incearca sa ajunga pentru scurt timp in spatiu la bordul unei rachete construite de compania lui Jaff Bezos, Blue Origin, care a fost lansata duminica din Statele Unite, scrie Reuters.

Blue Origin, compania lui Jeff Bezos, trimite o racheta cu 6 turiști in spațiu: Unul dintre ei are 91 de ani

15:06, 15.05.2024 - Sase turisti vor incerca sa ajunga in spatiu la bordul unei rachete construite de Blue Origin, care va fi lansata duminica din Statele Unite, au anuntat reprezentantii companiei americane, potrivit digi24.ro .

Ucraina ataca Rusia cu baloane lansatoare de bombe. Cum funcționeaza un astfel de dispozitiv

19:10, 23.04.2024 - Ucraina ataca Rusia cu un nou tip de drona cu raza lunga de acțiune: un balon care lanseaza bombe de mortier de la mare altitudine, potrivit Forbes. Sunt dispozitive simple, cu costuri reduse, controlate de un sistem electronic sofisticat de serie, completat de comunicații prin satelit.

SUA ataca China pentru sprijinul militar dat Rusiei in razboiul din Ucraina

17:50, 13.04.2024 - China sprijina efortul de razboi al Rusiei in Ucraina, ajutand Moscova in cea mai mare consolidare militara de dupa epoca sovietica, furnizand tehnologie pentru drone și rachete, imagini din satelit și mașini-unelte, au declarat inalți oficiali americani, citați de Reuters, potrivit antena3.ro. Cu toate…

Alerta - Rusia, aproape de linia roșie: 'Ataca in mod regulat aeronave și teritorii NATO'

10:40, 31.03.2024 - Avioanele care survoleaza regiunea baltica raporteaza un numar tot mai crescut de interferențe sau semnale false GPS, iar Rusia este suspectata ca este responsabila pentru activarea sistemelor de razboi electronic, conform unui raport Politico. Aceste incidente de perturbare a semnalului, cunoscute…

Rares Bogdan il ataca pe candidatul coalitiei PSD-PNL la Primaria Bucuresti: "Am inteles ca e doctor de genunchi"

11:20, 19.03.2024 - Alesul coalitiei nu este pe placul tuturor liderilor din PSD si PNL. Prim-vicepresedintele liberal, Rares Bogdan, si-a exprimat nemultumirea in legatura cu nominalizarea medicului Catalin Cirstoiu la Primaria Bucuresti.


Ce parere ai despre aceasta stire?