Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atitudine halucinantă a Claudiei Pavel! Cum comentează scandalul cu fostul iubit care o acuză de răpirea copilului

Publicat:

Lovitura dupa lovitura pentru Cream! In plin scandal cu fostul partener de viata, cantareata lupta ca o leoaica pentru ca fiul ei, Noah, sa ramana in continuare alaturi de ea. Bruneta a fost rezervata in declaratii si a spus doar cateva cuvinte despre scandalul izbucnit in presa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clanul Corduneanu primește o noua lovitura. Dupa moartea liderului, succesorul sau, "Beleaua", a fost condamnat cu executare

19:06, 03.06.2024 - Nici bine nu s-au impacat frații Corduneanu, ca un nou scandal zguduie din temelii intreaga familie. Adrian Corduneanu, cunoscut drept "Beleaua", a fost condamnat la inchisoare cu executare dupa ce a amenințat-o, in repetate randuri, pe cumnata sa, Alina Elena Filip, scrie BZI.Scandalul dateaza inca…

Scandalul dintre Piedone și postul tv Realitatea continua. Edilul acuza ca este urmarit de o 'presa mafiota'

12:56, 18.05.2024 - Candidatul la primaria Capitalei, Cristian Popescu Piedone acuza Realitatea Plus de practici mafiote, precizand ca a fost declanșata o adevarata operațiune impotriva sa. Edilul susține ca au fost sesizați procurorii și a fost chemata o ambulanța acasa la el.

O tanara de 18 ani și-a calcat bebelușul pe cap! A crezut ca așa se va impaca cu fostul iubit: „Este suparata pe tatal copilului”

21:50, 17.05.2024 - O tanara de 18 ani din Statele Unite ale Americii nu a mai ținut cont de nimic și și-a calcat bebelușul pe cap. A crezut ca prin acest gest șocant se va impaca cu fostul ei iubit. Ea ar fi fost suparata pe tatal copilului.

Daniel Onoriu a divorțat de soția lui, Isabela! Scandalul uriaș dintre fostul pilot și femeia cu care s-a iubit pare sa fi ajuns la final / FOTO

16:35, 13.05.2024 - De curand, Daniel Onoriu și Isabela au divorțat și in acte. Cei doi nu mai formeaza un cuplu de ceva timp, iar procesul de divorț a fost deschis in luna septembrie a anului 2022 și abia zilele trecute a fost finalizat. Isabela nu mai este Onoriu, ci a revenit la numele de fata, respectiv Butaru.

Lovitura de teatru: Instanța a decis ca partidul lui Piedone va candida in Sectorul 1, dupa scandalul semnaturilor

09:25, 06.05.2024 - Dupa ce in urma cu cateva zile Biroul Electoral al Sectorului 1 a decis sa respinga candidatura Partidului Umanist Social Liberal la Consiliul Local din cauza ca o mare parte din semnaturile depuse erau invalide, acum instanța a decis ca partidul lui Piedone poate intra in cursa la Sectorul 1.

Bianca Iordache se pregatește de naștere! Relația dintre ea și tatal copilului sau s-a imbunatațit: ”Ește tot ce și-a dorit vreodata”

22:55, 01.05.2024 - Bianca Iordache se pregatește de naștere. Bruneta este pe ultima suta de metri cu pregatirile, dar am aflat și in ce relații este cu tatal fetiței sale. Declarații exclusie despre cea mai frumosa perioada din viața ei.

Juan Jesus rupe tacerea și acuza: „Acerbi este un mincinos. Mi-a spus sa plec și ca sunt doar un negru!”

11:51, 19.03.2024 - Juan Jesus (32 de ani), stoperul brazilian, s-a revoltat, dupa ce Francesco Acerbi a declarat ca nu l-a agresat rasist, in timpul meciului de duminica Inter - Napoli 1-1. „Acerbi și-a schimbat incredibil versiunea faptelor, insa pentru mine inseamna in orice caz o insulta!”, a postat campionul Italiei…

Gigi Becali a dat lovitura! Scandalul in care este implicat ia amploare. Rasturnare totala de situatie

08:50, 17.03.2024 - Gigi Becali a dat lovitura! Scandalul in care este implicat latifundiarul din Pipera ia o amploare uriasa. Sunt ani de zile de procese pe care Gigi Becali le-a pierdut, dar nici nu este sigur in momentul de fata.Vezi AICI imaginea cu care Gigi Becali ii da marea lovitura dusmanului sau de…


Ce parere ai despre aceasta stire?