Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atac terorist cu rachete - Cel puțin 21 de morți

Publicat:

Cel putin 21 de civili au fost ucisi intr-un atac cu rachete impotriva unei benzinarii din Yemen, un bilant stabilit anterior la 14 morti, a confirmat luni ministrul yemenit al informatiei, Muammar Al-Eryani, pentru agentia de presa Saba, citata de AFP.Atacul a avut loc la Marib, ultimul bastion al fortelor guvernamentale in nordul Yemenului aflat in razboi, potrivit agentiei oficiale de presa a guvernului care ii acuza pe rebelii houthi de atac.Sustinuti de Iran, rebelii houthi incearca din februarie sa cucereasca Marib, o regiune bogata in petrol, din mainile fortelor loialiste sprijinite de…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Alerta in largul Yemenului: rebelii houthi au lovit cu o racheta o nava cargo sambata seara

04:40, 09.06.2024 - O racheta a lovit o nava cargo sambata seara in largul Yemenului, unde atacurile rebelilor houthi sunt in crestere impotriva navelor comerciale, a anuntat compania britanica de securitate maritima Ambrey, care nu a raportat raniti, relateaza AFP, citat de AGERPRES.

Rebelii houthi au lansat vineri drone si rachete anti-nava ca raspuns la atacurile americano-britanice

07:10, 01.06.2024 - Rebelii houthi au lansat vineri drone si rachete anti-nava dupa atacuri americano-britanice asupra pozitiilor lor din diferite parti ale Yemenului, a transmis armata americana, potrivit AFP, scrie AGERPRES.

Rebelii houthi s-au razbunat pentru atacurile din Rafah și au lovit cu rachete mai multe nave, in largul Yemenului

08:40, 30.05.2024 - Rebelii houthi au revendicat miercuri atacul asupra unei ambarcațiuni elene si a altor cateva nave in largul coastelor Yemenului, susținand ca este un raspuns la atacurile israeliene asupra Rafah.

Zelenski denunta atacul rusesc cu rachete asupra Harkovului care a ucis cel putin 6 persoane

19:15, 23.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a denuntat joi un dublu atac rusesc cu 15 rachete asupra localitatii Liubotin si a orasului Harkov, in urma caruia, potrivit primelor informatii, au fost ucise cel putin sase persoane, relateaza EFE.

VIDEO - Orașul ucrainean Cernihiv a fost lovit de rachete rusești: 8 morți și numeroși raniți

11:35, 17.04.2024 - Cel puțin opt oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra orașului Cernihiv din nordul Ucrainei, conform Ukrainskaia Pravda.Autoritațile locale spun ca sunt și cel puțin 18 persoane ranite. Atacul a vizat infrastructura civila, a transmis primarul orașului Cernihiv.

Nici chinezii nu au scapat. Rebelii houthi le-au atacat un petrolier cu rachete, iar una a lovit nava

10:26, 24.03.2024 - Rebelii houthi au atacat sambata un petrolier chinez cu rachete balistice, dintre care una a lovit nava, in largul coastei Yemenului, unde atacurile gruparii rebele impotriva navelor comerciale sunt in crestere, a raportat armata americana, relateaza AFP si dpa, preluate de Agerpres . Nava Huang Pu,…

Un petrolier chinez a fost lovit de o racheta a rebelilor Houthi. Atacurile asupra navelor comerciale sunt in creștere in Marea Roșie

09:30, 24.03.2024 - Rebelii houthi au atacat sambata un petrolier chinez cu rachete balistice, dintre care una a lovit nava, in largul coastei Yemenului, unde atacurile gruparii rebele impotriva navelor comerciale sunt in crestere, a raportat armata americana, relateaza AFP si DPA, preluate de Agerpres.

Un petrolier chinez, lovit de o racheta lansata de rebelii houthi in Marea Rosie

08:50, 24.03.2024 - Rebelii houthi au atacat sambata un petrolier chinez cu rachete balistice, dintre care una a lovit nava, in largul coastei Yemenului, unde atacurile gruparii rebele impotriva navelor comerciale sunt in crestere, a raportat armata americana.


Ce parere ai despre aceasta stire?