Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atac sângeros în Costa Rica, Un român a fost asasinat în plină stradă

Publicat:

Asasinat în stil mafiot în . Un român a fost împuscat mortal, în timp ce se afla într-un autoturism, împreuna cu iubita lui, relateaza Realitatea TV.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Situație incredibila in dosarul „bombardierilor” care s-au filmat in timp ce au comis un atac armat in plina strada / Ba iertat, ba arestat!

22:45, 18.04.2024 - Unul dintre cei trei „șmecheri” arestați, miercuri, pentru un atac cu arme albe comis in Sectorul 3, purta brațara de monitorizare, fiindca a terorizat o eleva, dupa ce a fost iertat de procurori.

(video) Conflict cu gaze lacrimogene, in plina strada: Cazul a ajuns in vizorul poliției

17:20, 09.04.2024 - Poliția confirma un conflict produs intre doi barbați care a avut loc astazi la o stație de așteptare a transportului public. Unul dintre barbați este acuzat ca ar fi stropit cealalta persoana cu spray lacrimogen. Incidentul a fost filmat de un martor ocular și plasat pe mai multe canale de socializare.

Au fost identificate persoanele care ar fi impușcat un barbat in plina strada, in Chiajna. Percheziții ale procurorilor

16:50, 19.03.2024 - Politistii si procurorii de la Parchetul General au facut, marți, 9 perchezitii domiciliare la trei suspecti care sunt cercetați pentru tentativa de omor calificat, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uzul de arma fara drept și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bataie in plina strada la Bistrița

14:30, 17.03.2024 - Patru tineri, intre care doi minori, au fost duși la Poliție, in noaptea de sambata spre duminica, dupa un conflict pe o strada din Bistrița. De asemenea, alte cinci persoane care au facut scandal in apropierea unui club din oraș au fost amendate.

Atac sangeros pe strada la Timișoara – un barbat și tatal sau au fost injunghiați din senin pe strada

17:15, 13.03.2024 - Eveniment sangeros la Timișoara, pe Calea Torontalului. Fara vreo discuție prealabila, fara existența unui conflict anterior, un barbat a lovit cu un obiect taietor-ințepator, de 4 ori, un barbat, in varsta de 30 de ani și o data pe tatal acestuia, in varsta de 60 de ani. Barbatul a parasit locul faptei,…

Bataie intre doua fete in plina strada

09:10, 13.03.2024 - Doua copile de 13 și 14 ani s-au luat la bataie pe o strada din Caransebeș. Polițiștii fac cercetari. Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin precizeaza ca polițiștii s-au sesizat din oficiu privind savarșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, dupa ce imagini cu doua fete de 13 și 14…

Adrian Mititelu, acuzat ca a batut un avocat in plina strada

17:00, 17.02.2024 - Patronul echipei din prima liga FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, este acuzat ca a batut vineri seara un avocat in plina strada, chiar in fața clubului de fotbal, scrie Gorj Online. Mititelu a recunoscut sambata incidentul, dar susține ca doar l-a imbrancit pe avocat. In schimb, omul de afaceri spune…

Guvernul Ciolacu umilește urmașii romanilor persecutați etnic in 1940

16:21, 13.02.2024 - Guvernul Ciolacu ține cu orice  preț sa mențina DISCRIMINAREA și supune la  UMILINȚA in forma continua de trei ani incoace urmașii romanilor persecutați pe criterii etnice și expulzați in 1940! Premierul Ciolacu aproba in luna decembrie 2023 ordonanța de urgența 115 care amana pentru al treilea an consecutiv…


Ce parere ai despre aceasta stire?