Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Astăzi începe procesul șoferului care a omorât trei fete pe strada Carpaților

Publicat:

Loredana, Andreea, cu masina tunata, care a omorat trei tinere de 20 de ani, cu teribilismul lui, in accidentul cumplit de pe strada Carpatilor, din 10 octombrie  2010, va da socoteala in fata legii pentru cele intamplate. „Dupa atația ani, in sfarșit am ajuns la instanța. Sper din toata inima sa se faca dreptate. Știu ca procesele sunt de durata, dar daca am avut rabdare atația ani sa se finalizeze cercetarile, voi avea tarie sa merg pana la capat cu acest proces“, a precizat pentru newsbv.ro mama Andreei Șerban . Doua fete au murit pe loc, iar o a treia, Andreea Șerban, a stat…

Citeste articolul mai departe pe newsbv.ro…  

Sursa articol: newsbv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un batran de 87 de ani a murit seara trecuta lovit de o mașina pe o strada din Arad

09:30, 18.05.2024 - Un barbat de 87 de ani a murit, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce a fost lovit de o mașina pe o strada din Arad. Polițiștii afc cercetari pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Un barbat a murit lovit de o mașina pe o strada din Arad

09:15, 18.05.2024 - Un barbat de 87 de ani a murit, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce a fost lovit de o mașina pe o strada din Arad. Polițiștii afc cercetari pentru a stabili cum s-a produs accidentul, scrie Mediafax.

Accident mortal in Oraștie! O fetita in varsta de 4 ani a murit dupa ce a fost lovita de o masina. Micuța ar fi raversat strada in fuga, fara sa se asigure

13:55, 27.04.2024 - Tragedie intr-o familie din Oraștie! O fetița in varsta de numai 4 ani, care ar fi traversat o strada printr-un loc nepermis, a fost lovita de un autoturism. Din nefericire, micuța a decedat ulterior la un spital din Timișoara.

Haos in trafic pe 13 Decembrie, din cauza unui semafor defect

09:16, 19.04.2024 - Haos in trafic in aceasta dimineata, pe strada 13 Decembrie, din cauza unui semafor defect. In aceasta dimineața, traficul din Brasov este un adevarat calvar, fiind extrem de aglomerat din cauza vremii, iar pe langa condițiile meteo, ambuteiajele au fost accentuate, in anumite intersecții, și de un…

O femeie a murit la Lugoj in timp ce mergea pe strada, dupa ce o mașina a fost proiectata de o alta pe trotuar

08:01, 17.04.2024 - Incident tragic petrecut marți seara, la Lugoj, unde o femeie a murit in timp ce mergea pe strada, lovita fiind de o mașina proiectata pe trotuar. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Acoperișul unui bloc a fost smuls de vant, copacii au cazut pe strada și peste o mașina

08:40, 02.04.2024 - Acoperișul unui bloc a fost smuls de vant și trei copaci au cazut pe strada și peste o mașina. Incidentele s-au produs in județul Hunedoara. In zona este in vigoare o avertizare cod portocaliu de vant puternic.

Omorat in plina strada pentru ca agresorului nu i-a placut cum a parcat mașina

09:25, 29.03.2024 - Un barbat de 50 de ani din judetul Prahova a fost omorat, in strada, in urma unui conflict spontan cu un alt barbat. Agresorul, nemultumit... The post Omorat in plina strada pentru ca agresorului nu i-a placut cum a parcat mașina appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incepe procesul lui Vlad Pascu. Mama uneia dintre victime: As fi vrut sa vad cum arata cel care mi-a omorat copilul

10:30, 22.02.2024 - Procesul lui Vlad Pascu, tanarul care drogat fiind a lovit mortal cu masina doi tineri si a ranit alti trei, la 2 Mai , in vara anului trecut, incepe joi, la Judecatoria Mangalia. UPDATE – Procesul in care este judecat Vlad Pascu a fost amanat pentru cateva ore, urmand sa inceapa dupa ora 12. Initial,…


Ce parere ai despre aceasta stire?