Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Asociația Industriei de Vaping salută inițiativa legislativă a deputatului Alfred Simonis prin care vânzarea de țigări electronice către minori este interzisă

Publicat:

Asociația Industriei de Vaping (www.aivaping.ro) saluta proiectul de lege depus in Parlament de deputatul , prin care se interzice comercializarea catre minori a țigarilor electronice. Consideram ca aceasta inițiativa este primul proiect de lege aparut in ultimii ani care urmarește cu adevarat protecția minorilor, și care ajuta la introducerea unui cadru de reglementare de tip occidental al vapingului: ”dur in ce privește accesul minorilor, dar focusat pe a oferi adulților o alternativa la țigarile clasice”.

Aceasta este singura inițiativa legislativa aparuta recent care are cu…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alfred Simonis: Saptamana aceasta vom vota si initiativa care va interzice vanzarea catre minori a tigarilor electronice

20:05, 26.02.2024 - Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Alfred Simonis, a declarat la Parlament ca saptamana aceasta vor vota in plen si initiativa care va interzice vanzarea catre minori a tigarilor electronice.

Simonis: Saptamana aceasta votam legea care va interzice vanzarea de țigari electronice minorilor

17:00, 26.02.2024 - Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Alfred Simonis, a declarat, luni, ca initiativa care va interzice vanzarea catre minori a tigarilor electronice va fi votata saptamana aceasta in plen. Potrivit oficialului, legea va include amenzi de pana la zeci de mii de lei.


Ce parere ai despre aceasta stire?