Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Armata ucraineană îşi intensifică atacurile. La spitalul din Zaporojie medicii luptă în fiecare zi ca să salveze vieţi. În partea ocupată a regiunii Doneţk ruşii organizează alegeri locale

Publicat:

Armata ucraineana isi intensifica atacurile pe mai multe directii. In cursul dupa-amiezii, in orasul Berdiansk din regiunea Zaporojie s-a auzit o explozie foarte puternica. Rusii sustin ca apararea antiaeriana a functionat.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

"Drumul spre iad". Armata ucraineana face public un video cu zeci de tancuri rusești arse pe linia frontului in Donețk (VIDEO)

14:50, 05.05.2024 - Forțele armate ale Ucrainei au publicat un videoclip in care arata 42 de tancuri rusești arse in regiunea Donețk. Ministerul ucrainean de la Kiev a descris imaginile ca aratand „drumul spre iad”.

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina: Trupele ruse au atacat cu aviația in șase sectoare ale frontului in ultimele 24 de ore

02:05, 10.04.2024 - Trupele ruse au atacat in șase sectoare ale frontului in ultimele 24 de ore, fiind mai active in Novopavlivka și Bahmut și folosind aviația pentru a sprijini atacurile in trei zone de operațiuni, a anunțat marți dimineața Statul Major ucrainean. 56 de lupte s-au dat in intervalul menționat. Rușii au…

Alerta la Zaporojie - Rușii spun ca ucrainenii ar fi lovit cupola centralei nucleare

18:20, 07.04.2024 - Armata ucraineana a lovit duminica cupola de deasupra unui reactor oprit al centralei nucleare Zaporojie, dar nivelurile de radiatii sunt normale si nu exista daune grave, a declarat adminstratia instalata de Rusia a centralei, potrivit Reuters.

Rusia susține ca armata ucraineana a bombardat centrala nucleara Zaporojie

10:40, 14.03.2024 - Conducerea centralei nucleare din Zaporojie, care este controlata de Rusia, a declarat joi ca o instalatie de infrastructura critica de la centrala a fost bombardata de armata ucraineana, relateaza Reuters.

Armata ucraineana s-a retras din doua sate de langa Avdiivka: „S-au dat lupte crancene. Rușii au suferit pierderi grele”

17:40, 27.02.2024 - Armata ucraineana s-a retras din satele Severne si Stepove, situate in apropierea orasului Avdiivka, care a fost capturat recent de trupele ruse in provincia Donetk din estul Ucrainei, a anuntat marti un purtator de cuvant militar ucrainean citat de Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

Se joaca cu focul! Ucraina a pregatit un atac cu gaz toxic in regiunea Zaporojie: Rușii susțin ca au dejucat ofensiva ucraineana

16:55, 27.02.2024 - Rusia a afirmat marti ca a dejucat un atac cu gaz toxic pregatit, potrivit Moscovei, de serviciile speciale ucrainene in regiunea ucraineana Zaporojie (sud), aflata partial sub controlul fortelor ruse, informeaza AFP. "A fost dejucata o tentativa a serviciilor speciale ucrainene de a comite un atentat…

Rușii iși intensifica atacurile in Zaporojie și incearca sa strapunga defensiva ucraineana

00:35, 22.02.2024 - Trupele ruse incearca, dupa ce au ocupat orasul Avdiivka, sa inainteze catre alte redute ale armatei ucrainene si isi intensifica actiunile ofensive in regiunea Zaporojie, din sud-estul Ucrainei, in timp ce trupele ucrainene se simt coplesite de armata rusa mai numeroasa si mai bine echipata, consemneaza…

Rușii ataca din cinci direcții in Ucraina. Ar fi reușit sa strapunga apararea ucraineana la Verbove

16:41, 19.02.2024 - Armata ucraineana a raportat luni tiruri intense din partea trupelor ruse in apropiere de Robotine, un sat din regiunea Zaporojie, in sudul Ucrainei, localitate asupra careia trupele ucrainene au preluat controlul in contraofensiva din vara trecuta.


Ce parere ai despre aceasta stire?