Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apollinaire, după un secol

Publicat:

A murit de gripa spaniola, dupa ce supravietuise unei complicate operatii la cap ca urmare a ranii grave suferite pe front. Dupa inceperea razboiului se inscrisese voluntar in armata, unde fusese acceptat cu greu deoarece nu avea inca cetatenia franceza (se nascuse la Roma, dintr-o mama din mica nobilime poloneza si dintr-un tata necunoscut, foarte probabil un ofiter italian). Cand a murit avea numai 38 de ani, dar dusese o existenta aventuroasa (ii semana aic (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in fotbalul romanesc: A murit un fost patron de club din Superliga - Era considerat cel mai excentric finanțator

19:30, 21.04.2024 - Este  zi de doliu in fotbalul romanesc, deoarece Liviu Galan, fostul finanțator al echipei FC Național, a incetat din viața. Vestea trista a decesului sau a fost anunțata public de Liga Profesionista de Fotbal. In prezent, nu sunt cunoscute motivele pentru care acest milionar și-a pierdut viața.

Naomy a murit la doar 47 de ani! Cantareața transgender a fost in coma, in urma unui AVC

01:01, 20.04.2024 - Naomy s-a stins din viața la 47 de ani, in urma unor probleme medicale. Dupa ce a suferit un AVC, cantareața a stat in coma timp de cateva zile. Astazi a venit vestea tragica cu privire la moartea ei.

FOTO/VIDEO. „Ne-am scos unii pe alții”. Explozie puternica la o cladire din Craiova. O femeie a murit dupa ce un etaj s-a prabușit

09:10, 18.04.2024 - O explozie puternica a avut loc, miercuri seara, la un camin de nefamiliști de pe strada Albinelor din cartierul craiovean Brestei. In urma deflagrației o parte a etajului 1 s-a prabușit. O femeie a murit, iar alte trei persoane au fost transportate la spital. Explozia nu a fost urmata de incendiu.…

Presupusul amant care a fost urmarit de tanarul de 23 de ani, mort in accident, dezvaluire neașteptata! Ce relație ar fi avut, de fapt, cu fata: “A murit din prostia lui”

17:20, 16.04.2024 - Madalin Paul Paduran a murit dupa ce l-a urmarit pe presusupul amant la iubitei sale și a pierdut controlul volanului. Baiatul implicat a facut mai multe marturisiri neașteptate și a anunțat care este relația dintre el și Narcisa, tanara pe care apropiații decedatului o considera vinovata.

A murit Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuți interlopi din Romania

14:55, 15.04.2024 - Cutremur in lumea interlopa din Romania! Unul dintre cei mai temuți capi ai gruparilor interlope, Costel Corduneanu, a murit luni, 15 aprilie, dupa ce in ultimele zile fusese internat intr-un spital din Targu Mureș. Costel Corduneanu, cunoscut sub numele de ”Ștefan cel Mare al Moldovei” sau ”Stapanul…

Incendiu puternic in București: 2 persoane au murit și alte 10 sunt la spital

19:10, 13.04.2024 - Un incendiu izbucnit sambata seara intr-un bloc din Sectorul 3 a afectat apartamentele de la doua etaje, fiind soldat cu doua decese și 10 raniți.  Mai multe echipaje de pompieri ale ISU au intervenit sambata pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Capitala, acolo unde un incendiu a izbucnit intr-un apartament…

A murit Roberto Cavalli. Creatorul de moda italian avea 83 de ani

21:56, 12.04.2024 - Creatorul de moda italian Roberto Cavalli, cunoscut timp de decenii datorita pieilor de piton si imprimeurilor sale extravagante, a murit vineri la varsta de 83 de ani, a anuntat presa italiana.

Tragedie fara margini: El este romanul care a murit in urma exploziei din Italia

09:16, 12.04.2024 - Pavel Petronel Tanase, 45 de ani, muncitorul roman care a murit marți dupa-amiaza in accidentul dramatic din Italia, petrecut la hidrocentrala Bargi, langa Bologna, locuia la periferia localitații Settimo Torinese.

Cuvinte cheie:

murit secol apollinaire

Ce parere ai despre aceasta stire?