Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apel disperat! Povestea trista a unui baietel roman ramas singur printre straini, in Italia. Micutul nu are tata, mama si surioara lui au murit intr-un accident

Publicat:

Povestea trista a unui baietel roman ramas singur printre straini, in Italia. Micutul nu are tata, mama si surioara lui au murit intr-un accident O italianca a impartasit intr-o scrisoare povestea trista a unui baietel roman. Micutul a ramas singur pe lume printre straini. Pustiul locuia cu mama si surioara lui in Manfredonia, un mic orasel din Italia. a povestit cum a ajuns sa afle povestea trista de viata a micutului roman. Totul s-a intamplat in sala de clasa, in timpul unei ore de curs.Baiatul a ramas singur pe lume dupa ce mama si surioara lui au murit intr-un accident

Citeste articolul mai departe pe jurnalmm.ro…  

Sursa articol: jurnalmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Dolj. Un tanar de 18 ani a murit dupa ce autorismul in care se afla s-a rasturnat

12:15, 27.04.2024 - Un accident cumplit a avut loc noaptea trecuta in județul Dolj și a curmat viața unui tanar de 18 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat pe partea carosabila, curmand viața prietenului sau.

Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cantareței! Cunoscuta blonda a murit ieri, la 47 de ani, in urma unui AVC / FOTO

09:50, 20.04.2024 - Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cantareței! Cunoscuta blonda a murit ieri, pe data de 19 aprilie, la varsta de 47 de ani, in urma unui AVC. Iata ce au transmis amicii artistei!

Presupusul amant care a fost urmarit de tanarul de 23 de ani, mort in accident, dezvaluire neașteptata! Ce relație ar fi avut, de fapt, cu fata: “A murit din prostia lui”

17:20, 16.04.2024 - Madalin Paul Paduran a murit dupa ce l-a urmarit pe presusupul amant la iubitei sale și a pierdut controlul volanului. Baiatul implicat a facut mai multe marturisiri neașteptate și a anunțat care este relația dintre el și Narcisa, tanara pe care apropiații decedatului o considera vinovata.

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

El este Albert, tanarul din Gorj, care a murit intr-un accident rutier tragic. Avea 22 de ani și a renunțat la cariera de polițist din cauza unei boli grave / FOTO

12:30, 23.02.2024 - Un accident tragic s-a produs, in urma cu puțin timp, in Gorj. La volanul mașinii se afla Albert, un tanar de 22 de ani, care a murit in urma impactului. Baiatul suferea de o boala grava, din cauza careia a fost nevoit sa renunțe la cariera de polițist.

Un roman a murit in Italia, in urma unui accident de munca. Mihai avea doar 40 de ani și a lasat in urma o familie indurerata / FOTO

12:15, 08.02.2024 - Un roman a murit in Italia, in urma unui accident de munca. Mihai s-a stins din viața la varsta de 40 de ani și alasat in urma o familie indurerata. Barbatul era stabilit de mult timp in Italia, dar un accident i-a adus sfarșitul.

Accident rutier mortal pe Șoseaua Siești din Capitala. Un tanar de 18 ani a murit pe loc, dupa ce a intrat cu viteza intr-un copac / FOTO

08:35, 03.02.2024 - Un teribil accident rutier a avut loc, seara trecuta, pe Șoseaua Siești din Capitala. In urma impactului violentm un tanar de 18 ani a murit pe loc, dupa ce a intrat cu viteza intr-un copac.

Accident cumplit in București! Un tanar de 18 ani a murit. Avea permis de conducere de doar o luna / FOTO

08:20, 31.01.2024 - Un accident cumplit s-a produs in București! Tragedia a avut loc noaptea trecuta in sectorul 5 al Capitalei. Un tanar in varsta de 18 ani a murit. Baiatul avea permis de conducere de doar o luna. Iata cum s-a intamplat incidentul!


Ce parere ai despre aceasta stire?