Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apariţie PARANORMALĂ? Steaua gelatinoasă din Edinburgh

Publicat:

a studiat substanta timp de mai multe ore. Ulterior acesta a declarat ca formatiunea a disparut pur si simplu peste noapte, lucru pe care nu si-l poate explica nici in acest moment.

"M-am gandit sa iau niste mostre sa o studiez mai bine. A doua zi, recipientul in care se afla mostra era gol. Cu o noapte inainte era acolo, apoi a disparut pur si simplu", a declarat Mera.

De asemenea, prezentatorul BBC este de parere ca aparitia "stelei" gelatinoase este, intr-adevir, un fenomen iesit din comun.






Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

O strada din Cluj-Napoca a disparut peste noapte! Trafic restrictionat din cauza unei alunecari de teren (FOTO)

09:40, 27.04.2024 - Probleme cu surparea asfaltului si la Cluj-Napoca. O alunecare de teren s-a produs pe o strada din oras, fiind afectata una dintre benzi, pe o lungime de 20 de metri. Traficul auto a fost restrictionat, iar zona este monitorizata de echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si Politiei…

FOTO | Pe un bulevard mare din București au disparut peste noapte toți copacii: Cum s-a ajuns in aceasta situație

22:45, 25.04.2024 - Decizia ALPAB de a transplanta noua copaci de pe bulevardul Ghencea din București pentru a permite extinderea strazii a starnit controverse in randul locuitorilor. Deși unii ințeleg necesitatea acestei masuri, alții considera ca bulevardul arata acum mai sarac fara copaci și cer inlocuirea lor.

Cum arata acum Valentin Ceausescu! Aparitie rara a celui care a creat Steaua ’86, echipa ce a cucerit Cupa Campionilor Europeni!

12:05, 17.04.2024 - Valentin Ceausescu a avut o aparitie rara, la premiera documentarului despre Ilie Nastase, „Nasty”. Iata cum arata acum Valentin Ceausescu, la 76 de ani. Fiul dictatorilor Nicolae si Elena Ceausescu a fost mereu apropiat de Ilie Nastase. Valentin Ceausescu a mers acum sa isi sustina prietenul, la premiera…

Cea mai frumoasa antrenoare de fitness din Romania, apariție fara sutien. Imaginile senzuale au disparut de pe internet

15:56, 22.03.2024 - Cea mai frumoasa antrenoare de fitness din Romania, a renunțat la inhibiții. Femeia cu un trup sculptat a renunțat la in inhibiții, dar și la sutien și s-a fotografiat intr-o ipostaza surprinzatoare. A urcat imaginile senzuale pe rețelele de socializare, dar au disparut la scurt timp. Imagini senzuale…

Cum a supraviețuit in padure Radu Ayan, baiatul de 2 ani, disparut in Botoșani, la -5 grade Celsius, o noapte intreaga: ”Mi-a fost frica, m-am ascuns”

09:35, 20.03.2024 - Radu Ayan a devenit un miracol pentru locuitorii din Botoșani, dupa ce a supraviețuit in padure o noapte intreaga, la -5 grade. Baiețelul a facut declarații despre ceea ce s-a intamplat timp de 25 de ore, in care a fost dat disparut și cautat de sute de persoane.

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

Acces Direct. Ioana iși cauta disperata fratele, dupa ce ar fi plecat din spital. A disparut dupa o noapte agitata

18:36, 15.03.2024 - Toader a fugit din spital unde a fost operat. Intr-o zi de luni, barbatul a fost supus intervenției, iar miercuri a disparut. De atunci, familia lui il cauta și spune ca este de negasit. Sora lui se teme ca ar fi putut pați ceva.

Salarizarea profesorilor in functie de performanta, greu de aplicat. Ministrul Educației: „Nu este simplu, nu se poate face peste noapte”.

14:31, 11.03.2024 - Salarizarea profesorilor in funcție de performanța pare sa reprezinte o provocare pentru ministerul Educației. Criteriul performanței nu poate fi aplicat „peste noapte”, susține ministrul Ligia Deca.


Ce parere ai despre aceasta stire?