Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anuntul lansat de o tanara pe Internet a stranit critici dure. Pentru ce ofera 15.000 de dolari

Publicat:

"Am fost urmarita, strainii bat la usa mea si mi-e teama sa nu fiu atacata pe strada", a motivat tanara

Anuntul publicat de o frumoasa chinezoaica pe Internet a devenit viral, fiind trimis mai departe de peste 10.000 de ori si comentat de 1.000 de persoane, intr-o singura zi.

Mesajul a fost lansat de o studenta la , considerata una din "frumusetile colegiului".

Tanara vrea sa-si angajeze o garda de corp, caruia ii ofera peste 15.000 de dolari pe an si un contract pe o perioada de 3 ani.

Iata ce scrie : "Am fost urmarita,…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Val de critici dupa ce Klaus Iohannis a aparut așa pe internet: “Va laudați toți”. Cum a fost surprins președintele Romaniei

19:45, 22.05.2024 - Cel de-al doilea mandat de președinție a lui Klaus Iohannis se apropie de sfarșit. In toți acești ani, liderul țarii a primit laude, dar și critici. Recent, acesta a vizitat Cheile Zarneștiului, din Parcul Național Piatra Craiului. Pozele postate de președinte pe rețelele de socializare i-au adus un…

Startup-ul care a lansat aplicația de traduceri DeepL, evaluat la 2 miliarde dolari dupa ultima investiție obținuta

17:30, 22.05.2024 - Startup-ul german DeepL, care a lansat o aplicație de traduceri bazata pe inteligența artificiala, susține ca a ajuns sa valoreze 2 miliarde de dolari, in urma celei mai recente investiții obținute, de 300 milioane dolari.

Alexandra Stan, val de critici dupa ce s-a afisat senzuala pe internet. Fanii nu au fost incantati de gest. Foto

09:21, 16.05.2024 - Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste. In varsta de 34 de ani, vedeta a avut mereu apariții neconformiste și nu a pus mare accent pe ce spune lumea. Ultimele ei postari i-au adus un val de critici. Alexandra Stan, criticata dur pentru apariții ei pe internet Artista atrage…

A aparut o noua metoda de inșelaciune! Cum arata mesajul pe care romanii il primesc și la ce trebuie sa fie atenți

13:30, 11.04.2024 - A aparut o noua metoda de inșelaciune pe Internet! Romanii trebuie sa fie foarte atenți la escrocherii. Iata cum arata mesajul pe care romanii il primesc prin SMS, dar și la ce trebuie sa fie atenți!

SpaceX a lansat alti 22 de sateliti in cadrul retelei sale de internet ''Starlink''

19:55, 02.04.2024 - Compania spatiala privata americana SpaceX a lansat luni seara pe orbita Pamantului alti 22 de sateliti in cadrul retelei sale de internet din spatiu, denumita "Starlink", informeaza Xinhua.

Mesajul SRI de 8 martie, viral pe internet: "Cele mai bune filaje nu ne aparțin". Ce au transmis alte instituții

13:50, 08.03.2024 - O postare a Serviciului Roman de Informații (SRI), publicata de 8 martie, a devenit virala pe rețelele de socializare starnind un val de reacții in randul internauților. Mesaje de felicitare de Ziua Internaționala a Femeii au fost transmise și de alte instituții ale statului.

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep. Mesajul antrenorului de tenis a starnit un val de reacții pe internet: „Adevarul a invins”

09:45, 06.03.2024 - Dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a scris și un mesaj pentru victoria obținuta de sportiva noastra. Iata care a fost mesajul antrenorului, care a general un val de reacții in mediul online!

Mesajul controversat al lui Gheboasa, dupa ce a fost audiat de DIICOT. Cantarețul, atac dur pe Internet: ”Tot v-am fraierit...”

22:30, 02.03.2024 - Gheboasa a transmis un mesaj controversat, dupa ce a fost audiat de DIICOT! Daca in urma cu doar o zi a ajuns pe mainile poliției, acum se pare ca atitudinea lui s-a schimbat radical. Artistul a transmis un atac dur, pe Internet.


Ce parere ai despre aceasta stire?