Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț ANM! O masă de aer polar va pătrunde din Europa Centrală în România. Ce temperaturi se vor inregistra

Publicat:

Europa are parte de fenomene meteo extreme! Insa, se pare ca aceasta canicula de 48 de grade Celsius va fi "doborata" de o masa de aer polar care patrunde in Romania din . Acestea sunt ultimele informații ale meteorologilor ANM.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Val de aer tropical in Romania. Temperaturi in prag de canicula in weekend

13:20, 31.05.2024 - Canicula in Romania. Vremea se schimba complet și, dupa zilele ploioase, cu inundații și grindina. Meteorologii anunța ca un val de aer tropical ajunge in țara noastra și aduce o caldura extrema. Valorile din termometre vor depași pragul de 30 de grade Celsius in urmatoarele zile. Temperaturi in prag…

Vremea se schimba din nou! Vor fi vijelii, ploi torențiale, vant și temperaturi scazute

10:45, 27.05.2024 - Dupa zilele calde din weekend, vremea se strica iar. Un nucleu de aer rece va aduce ploi torentiale, vant si descarcari electrice. „Vremea se strica la inceputul saptamanii. Pana miercuri, 29 mai, se anunța ploi insemnate cantitativ și, local, furtuni, in Moldova, estul Munteniei, Dobrogea și estul…

Un val de aer polar a lovit Romania. Temperaturi neobișnuit de scazute și precipitații abundente. La munte a nins.

17:50, 13.05.2024 - Un val de aer polar a lovit Romania, aducand temperaturi neobișnuit de scazute și precipitații abundente. In dimineața aceasta, termometrele au scazut pana la -1 grad Celsius, iar la munte a nins abundent, creand un strat consistent de zapada.

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea in perioada 13 mai - 10 iunie 2024. Ce temperaturi se vor inregistra

08:50, 10.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 13 mai - 10 iunie 2024. Iata cum va fi vremea, dar și ce temperaturi se vor inregistra!

Alerta ANM! Se schimba vremea in Romania! Urmeaza temperaturi de -1 grad Celsius: ”Precipitațiile se vor extinde...”

15:10, 10.04.2024 - Vești noi pentru romani! Dupa doua saptamani cu temperaturi de vara im toata țara, vremea se schimba radical in Romania! Urmeaza frig, ploi și inclusiv valori de -1 grad in temometre! Iata care sunt zonele cu cele mai mici temperaturi și de cand se schimba vremea!

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea maine, 7 aprilie 2024. Ce temperaturi se vor inregistra

16:55, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru maine, 7 aprilie 2024. Iata cum va fi vremea, dar și ce temperaturi se vor inregistra in Romania!

Anunț ANM de ultima ora! Val de aer tropical peste Romania. Temperaturi caniculare

13:36, 04.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca Romania va fi cuprinsa de un val de aer tropical. Temperaturi caniculare in țara noastra.

Aer polar peste Romania: fenomenul meteo care poate strica iremediabil culturile. Cand se incalzește din nou: vin temperaturi de peste 15 grade

11:45, 19.03.2024 - "Așa cum in ianuarie și februarie am avut perioade cu temperaturi de primavara, in martie și aprilie se intampla și reversul. Avem temperaturi de sfarșit de ianuarie in multe zone, mai ales in Moldova", a explicat, intr-o intervenție la Realitatea PLUS, meteorologul Mihai Timu. In aceste zile, vom avea…


Ce parere ai despre aceasta stire?