Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț ANM de ultim moment! Cod Portocaliu de vreme rea. Sunt vizate 26 de localități din România

Publicat:

Anunț de ultima ora al specialiștilor Administrației Naționale de Meteorologie. Cu puțin timp in urma a fost emisa o atenționare pentru zona de munte a județului Covasna. Pana cand este valabila avertizarea și care sunt localitațile vizate.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultima ora! Cod galben de vreme rea in Romania. Care sunt zonele afectate

07:45, 30.04.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Pentru mai multe zone din țara a fost emis un cod galben de vreme rea. Pana cand este valabila atenționarea și ce județe sunt vizate.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de grindina și vijelii puternice in Romania. Care sunt zonele vizate

07:10, 25.04.2024 - Anunț de ultima ora al specialiștilor Administrației Naționale de Meteorologie. Cu puțin timp in urma a fost emisa o atenționare cod galben de vijelii și grindina. Avertizarea este valabila astazi, 25 aprilie, pentru mai multe regiuni ale țarii.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de ninsori in 14 judete din Romania

08:40, 22.04.2024 - Cu puțin timp in urma, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o atentionare Cod galben de ninsori insemnate cantitativ in mai multe zone ale Romaniei. Pana cand este valabila atenționarea.

Iarna pastreaza Romania sub vraja ei chiar și in plina primavara

19:15, 25.03.2024 - Cu toate ca calendarul indica trecerea in primavara, iarna refuza sa plece din Romania. In ciuda așteptarilor de vreme calda, zapada s-a abatut asupra mai multor regiuni ale țarii in cursul nopții trecute, iar meteorologii nu aduc vești imbucuratoare pentru zilele urmatoare. Urgia alba lovește Romania…

Alerta de vreme rea in toata țara! Se anunța ploi și la Cluj

09:40, 12.03.2024 - Romania se afla sub o avertizare de tip nowcasting de vreme rea.Astfel, potrivit  Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), toata țara se afla sub o alerta de precipitații și vant puternic, incepand cu data de 12 martie, ora 05:00, pana in data de 13 martie, ora 10:00 In intervalul menționat,…

Anunț ANM de ultim moment! Schimbare brusca a vremii, in Romania

12:11, 02.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important despre vreme! Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru perioada urmatoare. Iata cum va fi vremea in Romania și de ce temperaturi vom avea parte!

Anunț ANM de ultim moment! Cod Galben de ceata densa si vizibilitate redusa in 15 județe din Romania. Care sunt zonele vizate

08:10, 29.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora! Cu puțin timp in urma a fost emis un cod galben de ceata pentru 15 judete din Romania. Care sunt zonele vizate și pana cand este valabila atenționarea.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vreme rea in 27 de județe. Ninsori, vant și ploi in Romania

10:46, 12.02.2024 - Cu puțin timp in urma, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis mai multe avertizari meteo cod galben de vreme rea. Potrivit meteorologilor, aceste atenționari vizeaza 27 de județe din țara.


Ce parere ai despre aceasta stire?