Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț ANM! Cod galben de ceaţă densă şi polei în România

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de cod galben de ceața densa și polei in Romania. Care sunt zonele vizate, dar și pana cand.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori, viscol si ploi in Romania! Vreme neobișnuita la finalul lunii aprilie

11:25, 21.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori, viscol și ploi in Romania. Vremea este una neobișnuita pentru aceasta perioada a anului.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de ceața in mai multe zone din Romania

07:45, 08.04.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Pentru mai multe zone din țara a fost emis un cod galben de ceața. Pana cand este valabila atenționarea și care sunt regiunile vizate.

Anunț ANM! Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania

08:00, 18.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vant puternic. 24 de județe din Romania, afectate de avertismentul meteorologilor

09:10, 11.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultim moment! Meteorologii au emis un cod galben de vant puternic in Romania. 24 de județe din țara noastra sunt afectate de avertismentul facut de meteorologi. Iata cum va fi vremea in aceasta zi de duminica, pe data de 11 februarie…

Anunț ANM! Un nou val de ninsori va lovi Romania. Temperaturile vor scadea drastic

08:40, 09.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 9 februarie 2024, o avertizare de val de ninsori in Romania. Temperaturile vor scadea drastic. Iata ce avertizare au transmis meteorologii!

Anunț ANM de ultima ora! Cod galben de ceata si vant puternic. Lista localitatior vizate

08:55, 04.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de duminica, 4 februarie 2024, o avertizare Cod galben de ceata si vant puternic. Iata lista localitatilor din tara vizate!

Anunț ANM! Cod galben de fenomene meteo periculoase in mai multe zone ale țarii, in urmatoarele ore

22:50, 01.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de joi, 1 februarie 2024, o avertizare Cod galben de fenomene meteo periculoase in mai multe zone ale țarii, in urmatoarele ore. Ița zonele vizate de avertizarea meteorologilor!

Anunț ANM de ultima ora! Cod galben de ceața densa in mai multe localitați din țara

08:30, 30.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de marți, 30 ianuarie 2024, o avertizare Cod galben de ceața densa in mai multe localitați din țara! Iata lista zonelor afectate!


Ce parere ai despre aceasta stire?