Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anthony Joshua l-a învins pe Parker şi a unificat centurile IBF, WBA Super, IBO şi WBO la categoria grea

Publicat:

Pugilistul britanic l-a invins, sambata, pe neo-zeelandezul , intr-o gala desfasurata la Cardiff, si a unificat centurile IBF, WBA Super, IBO si WBO la categoria grea.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Ucraineanul Oleksandr Usik, victorie cu Tyson Fury: A unificat centurile la categoria grea

10:35, 19.05.2024 - ​Pugilistul Oleksandr Usik l-a invins la puncte pe britanicul Tyson Fury, intr-un meci care a avut ca miza unificarea titlurilor mondiale la categoria grea. Partida s-a disputat la Riad, Arabia Saudita, relateaza presa romana .

VIDEO Box: Ucraineanul Oleksandr Usik, victorie cu Tyson Fury - A unificat centurile la categoria grea

09:00, 19.05.2024 - Pugilistul Oleksandr Usik l-a invins la puncte pe britanicul Tyson Fury, intr-un meci care a avut ca miza unificarea titlurilor mondiale la categoria grea. Partida s-a disputat la Riad, Arabia Saudita.

Ucraineanul Oleksandr Usyk l-a invins pe englezul Tyson Fury si a ajuns campion incontestabil la categoria grea (VIDEO)

07:51, 19.05.2024 - Ucraineanul Oleksandr Usyk (37 de ani), detinator al titlurilor WBA-WBO-IBF la categoria grea, l-a invins pe englezul Tyson Fury (35 de ani), detinatorul titlului WBC la categoria grea, sambata seara, in fata a 16.000 de spectatori la Kingdom Arena din Riad (Arabia Saudita).

Video Superstarul boxului, mexicanul Saul 'Canelo' Alvarez si-a pastrat titlul de campion unificat la categoria supermijlocie

11:30, 05.05.2024 - Superstarul boxului, mexicanul Saul ''Canelo'' Alvarez si-a pastrat titlul de campion unificat la categoria supermijlocie, invingandu-l la puncte pe compatriotul sau Jaime Munguia, sambata la T-Mobile Arena din Las Vegas, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Doi boxeri moldoveni s-au calificat in finala Campionatului European de la Belgrad

23:16, 26.04.2024 - Alexandru Paraschiv l-a invins in semifinala pe pugilistul din Azerbaidjan și duminica, in lupta pentru titlul de campion european la categoria de greutate 63,5 kg, il va infrunta pe rusul Gabil Mamedov. Daria Cozorez a invins-o pe pugilista din Ungaria și, in lupta pentru medalia de aur la categoria…

Devin Haney, campion la categoria super-usoara in versiunea WBC, a suferit prima infrangere din cariera

14:06, 21.04.2024 - Boxerul american Devin Haney, campion la categoria super-usoara in versiunea WBC, a suferit prima infrangere din cariera sa, pierzand la puncte in fata compatriotului sau Ryan Garcia sambata seara, intr-o gala desfasurata la Brooklyn, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Sebastian Fundora l-a invins pe Tim Tszyu in meciul pentru unificarea titlurilor la categoria super-welter

11:21, 31.03.2024 - Boxerul australian Tim Tszyu a suferit prima infrangere din cariera sa, inclinandu-se la puncte in fata americanului Sebastian Fundora, in meciul pentru unificarea titlurilor mondiale WBC si WBO la categoria super-welter, disputat sambata la Las Vegas (Nevada), informeaza AFP. Decizia arbitrilor…

Ștefan Darabuș: ”Il felicit pe Andrei Ostrovanu, pentru lupta lui de poveste”

14:00, 30.03.2024 - Ștefan Darabuș ( Ultra Residential ) il felicita pe Andrei Ostrovanu pentru obținerea titului de Campion Intercontinental ISKA la categoria super-mijlocie, in urma victoriei din meciul cu Omar Moreno. ”Il felicit pe Andrei Ostrovanu, pentru lupta lui de poveste: a caștigat, aseara, titlul de Campion…


Ce parere ai despre aceasta stire?